May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slut med blærebetændelse, og en start på en sundere tarm? – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Renew Life
Sponsoreret af Renew Life

 

“Spis mælkesyrebakterier, og få ikke blærebetændelse”, sagde en kvinde, jeg mødte til en middag for nyligt, til mig.

Siden jeg var barn har jeg døjet med blærebetændelse. Hvis jeg får kolde fødder, på ferien har en våd badedragt på, plasker lige lovligt meget rundt i klorvand i svømmehallen herhjemme, eller sætter måsen på en kold flade, scorer jeg mig lynhurtigt en blærebetændelse. Hvis man har haft det, ved man hvilken ulidelig smerte og følelse man har, når betændelsen sætter sig i urinvejene. Når jeg får det, kan jeg ikke bevæge mig ud af Sydhavnshytten. Bare tanken om at sætte mig i en taxa for at køre til lægen for at få taget urinprøve, så jeg kan få et skud antibiotika, er uoverskuelig. Det er en følelse af ikke at kunne være i egen krop. Jeg har seriøst voldtaget nettet for gode råd til at forebygge blærebetændelse. Alle de gængse råd har jeg været igennem.

Over en periode på 30 dage tester jeg kosttilskuddet Pure Biotic Kvinde, der indeholder mere end 50 milliarder (!) mælkesyrebakterier, som er fordelt på 9 forskellige bakteriestammer. Kapslerne er sprayet med et vandbaseret ydre behandlingsmiddel, der beskytter bakterierne mod mavesyre og sørger for at kapslen opløses i tarmen så mælkesyrebakterierne frigøres i tarmsystemet. Pure Biotic skal altså hjælpe kroppens naturlige forsvar. Mælkesyrebakterier kan hjælpe os med at få maven i balance. Med de rigtige mælkesyrebakterier kan vi få en sund tarmflora og hjælpe kroppen med at forhindre sygdomsfremkaldende bakterier, svampe og parasitter i at skabe ubalance. Den udgave jeg tager er specielt sammensat til kvinder, der kan hjælpe os med at opretholde en god balance i mave, vagina og urinveje.

 

Pure Biotic har mælkesyrebakterier til hele familien. Pure Biotic Premium til alle over 12 år, som hjælper med at holde mave og tarme i balance, Pure Biotic Tarm, som indeholder ekstra mange mælkesyrebakterier, der kan hjælpe med at få tarmbalancen stabiliseret. Fx efter en kraftig eller længerevarende antibiotikakur, Pure Biotic Barn – en tyggetablet med smag af hindbær og brombær for børn over 3 år (dem får mine børn dagligt, da særligt min søn har døjet med mange mave- og tarmproblemer, siden han blev født), og til sidst Pure Biotic Baby (fra 0-3 år), som er et smagsneutralt pulver, der kan drysses på barnets mad eller i deres drikke.

Jeg tager min kapsel hver morgen, med et stort glas vand til. Jeg håber på at produktet gør at jeg ikke skal melde mig syg på jobbet en gang om måneden, pga. blærebetændelse, som jeg før har måtte gøre. Samtidigt glæder jeg mig til at se, hvordan min mave reagerer på kapslerne. Jeg har nemlig været til lægen et par gange med ondt og trykken i min venstre side af maven. Det er bare luft (oppustethed) der irriterer mine tarme, siger lægen. Det kunne være fantastisk hvis det blev bedre også, for det er irriterende konstant at have irritation i maven. Nogle nætter holder det mig vågen, så jeg håber også på bedre søvn. Er jeg lidt krævende? 😉

Det er vigtigt for mig at føle mig sund indvendig, og passe på mit indre – og ydre (selvom det måske ikke altid ses, efter en stresset morgen med havregrød smurt ind i håret, og mascara under øjnene 😉 ).

Jeg vender selvfølgelig tilbage med et resultat af min testperiode, hvor jeg også udlodder et valgfrit Pure Biotic produkt 🙂

063c70e6-5ab4-49d3-b3df-84008e8aacd4

Del på Facebook

18 kommentarer til “Slut med blærebetændelse, og en start på en sundere tarm? – sydhavnsmor.dk”

 1. Er spændt på at høre om resultatet. Er selv i overgangsalder og har døjet med blærebetændelse i flere år.

  1. Hej Else!

   Jeg er også meget meget spændt og håber virkelig at det kan hjælpe alle os der døjer med blærebetændelse for det een jo helt ulideligt at rende rundt med 🙁
   Kh May 🙂

 2. Det bliver da spændende om det hjælper.
  Drikker du tranebærsaft?
  Det renser blæren mv.
  God bedring med det.

  1. Ja, jeg er meget spændt 🙂

   Jeg tager nogle meget koncentrerede tranebær kapsler og drikker MEGET vand dagligt – nok 4 liter. Og tak 🙂

   Har du også lidt af det?

   1. Hej søde,
    ja før i tiden led jeg ofte af det.
    Drak tranebærsaft, tog ekstra C vitamin for at booste mit immunsystem og holdt mig varm for neden og ikke i stramme bukser.
    Det hjalp og jeg er helt ok i dag.
    Du bør ikke drikke 4 liter, det driver dine salte ud af kroppen og kan faktisk måske være med til, at du stopper til og får problemer.
    Men lægen ved nok bedst hvad du må og bør:-)
    Håber du får god bedring.
    Jeg tror fødsler kan gøre sit, for jeg havde det meget efter min fødsel.
    Hilsner:-)

    1. Tusinde tak for dine gode råd og erfaringer, Tina:) Jeg tror du har ret ift fødsler, ens krop kan virkelig forandre sig efter på alle mulige måder. KH May 🙂

 3. Åhhh jeg krydser alt, kan genkende alt du skriver, hvor ville det være skønt hvis man ku slippe for alle de smerter og penicillin Kure

 4. Glæder mig så meget til resultatet og håber virkelig der er håb forude. Har også været igennem hele møllen og har senest prøvet haiprex som forebyggende, men det hjalp heller ikke. Hver gang er en kamp for at nå op med urinprøver, håber at det straks kan måles bakterie, på apoteket i en fart og håbe at man ikke møder på arbejde inden for flextiden. Jeg har balladen med 4-6 ugers mellemrum.

  1. Ej det er virkelig også ofte! 4-6 uger er alt for tit. Jeg håber også at det her kan hjælpe mig – det er sååååå spændende, for så kan det jo forhåbentlig også hjælpe dig og alle de andre der lider af blærebetændelse ofte. Vi krydser fingre 🙂

 5. Jeg har aldrig haft blærebetændelse i hele mit voksne liv – før jeg holdt op med at menstruere.
  Bum, så fik jeg det pludselig, og føj, hvor er det ubehageligt.

  Jeg døjede, og min læge var sød til at udskrive sulfapræparat hver gang.
  Så for 3 år siden var jeg til læge i andet ærinde, og vi kom til at tale om mine mange blærebetændelser, og doktoren sagde, at det tit fulgte med efter overgangsalder.
  Han skrev op til mig Vagifem, det virker på flere forskellige ting, bl.a. også blærebetændelse.
  I starten virkede det ikke så godt, men nu er det over 1 år siden sidst, jeg banker under bordet 7 9 13, så jeg er glad, og håber at jeg stadig slipper, eller at jeg kun får det en sjælden gang.
  Min læge sørger for at jeg altid har sulfapræparat ståede, jeg kan få det i løbet af en time, og så går jeg i gang med behandling med det samme, og tro mig, jeg er aldrig i tvivl, men jeg tager det også kun, når det går galt, det ved min læge.
  Undskyld den lange smøre, nu brød jeg tabuet. 😉

  1. Pu hvor væmmeligt! Men at det bare er normalt for nogle af os er jo ikke en grund vi kan bruge til noget. Min egen læge siger også at vi bare er nogle der er uheldige og må komme og og få noget mod det når det kommer. Men mange andre læger mener jo (selvfølgelig) at vi skal forbi en gynækolog for at se om vi fx har cyster, korte evt snoede urinveje osv som der kan gøres noget ved så vi ikke skal melde os syge på jobbet, eller have ondt så ofte. Tak for dit gode svar 🙂

 6. Susanne Christensen

  De sidste par år har jeg også haft blærebetændelse 5-6 gange, der er opdaget. Mit problem er at jeg intet mærker til det, så bliver jævnligt testet nu. Så spændende om det hjælper

 7. Hejsa. Kan ikke lade være med at blande mig men som sygeplejerske på en urologisk afdeling har jeg set en del piger/kvinder som har fået udskrevet sulfa præparater via egen læge og som er blevet resistente pga et årelangt forbrug. Hvis man har gentagne uvi’er skal man henvises til en speciale afdeling for at få den bedste behandling. Alt for mange praktiserende læger udskiver behandling uden at der er behov derfor.

  1. Tak for dit gode svar. Jeg synes heller ikke at det kan være rigtigt at man gang på gang bare får udleveret nyt penicillin og der ikke bliver undersøgt nærmere for hvad årsagen er. Min egen læge synes det er overkill at sende mig til en gynækolog – ordret. Så jeg går bare og venter på at få det igen for at kunne komme afsted. Det er jo virkelig et stort problem for os der har det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top