May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Mit karriereskift

Flere spørger mig hvordan jeg kan tjene penge på at blogge. Det har jeg skrevet om HER.  Og HER skriver jeg om hvor rig jeg (ikke) bliver af det 😉 MEN selvom jeg ikke er Danmarks rigeste blogger, kan jeg vel sagtens være Danmarks gladeste blogger? 😉 For jeg ELSKER mit arbejde. Ja, bloggen er en stor del af mit arbejde. Jeg er selvstændig, og har brugt knapt to år på at bygge bloggen op som den er nu. Med 40-50.000 unikke besøgende pr mdr. kan jeg ikke være andet end taknemmelig og glad – for jer – over at I vil læse med <3 Her skriver jeg om mit karriereskift.

img_3212

Mit karriereskift

I har faktisk givet mig blod på tanden til at tage et helt nyt skridt. Jeg er jo uddannet cand. pæd. i antropologi, med en baggrund som pædagog. Men nu har jeg hoppet med begge mine slaskede lår, lige ud i en helt ny verden – som faktisk ikke er helt så ny igen, da jeg jo har været skribent (og en periode redaktør) siden 2003 for diverse magasiner. For uden at være blogger, arbejder jeg nemlig også som marketing manager for glow:repeat – et kreativt bureau i Indre København. Det er sprit nyt, og jeg synes det er skide spændende og så er det også et drømmejob. Jeg har jo før arbejdet med PR på Teatret Zeppelin (læs HER) og er stadig også tilknyttet teatret som freelancer. Jeg føler mig som en heldig banan, eller som kvinden med en sindssygt saftig appelsin i sin turban 😉

Jeg brænder for at kommunikere – og elsker al den respons jeg får for- og på mit arbejde. At to dage aldrig er ens. At fremtiden er usikker, når man er freelance, er måske ikke det mest sexede, og derfor er det netop rigtigt dejligt at være fastansat deltid, et sted hvor jeg ved jeg skal tilbage uge efter uge. Selvom der også er en lækker frihed i at stå helt på egne ben. Men det føler jeg også at jeg gør i det jeg laver nu. Og jeg var bange… bange for at hoppe ud i noget helt nyt. Jeg har jo ikke udddannelse indenfor det jeg laver nu. Men erfaring. Mere erfaring end jeg har indenfor det fag jeg har uddannet mig indenfor.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre fra jer derude, om nogle af jer er selvstændige/freelancere, eller har nuppet et karriereskift. Hvad laver I, og hvordan sprang I ud i det? Jeg bliver dagligt spurgt hvordan jeg har gjort, og hvordan jeg tør. Derfor er jeg sikker på at der er mange derude, der vil elske at læse om jeres erfaringer. Håber I har lyst til at dele med os <3  🙂

Del på Facebook

8 kommentarer til “Mit karriereskift”

  1. Når man kan lidt af hvert, og brænder for lidt af hvert, så må man jo lave lidt af hvert. Du er røv sej og modig for at springe, du travle kvinde. Tillykke med endnu et drømmejob 💪🏼😌

  2. Jeg elsker at læse om, hvordan andre har skiftet karriere. Jeg har selv taget springet fra at være sygeplejerske til at tage en kandidat i Digital Design og Kommunikation på IT universitetet. Jeg har arbejdet i kommunikationsbranchen de sidste par og lige nu arbejder jeg som it-projektleder, hvor jeg bruger min kommunikationsuddannelse men også lærer en hel masse nyt.

    Mit karriereskifte er den bedste beslutning jeg har taget 🙂

    1. Hov, jeg troede jeg havde svaret. Men super sejt, Signe! Det lyder som et spændende arbejde du har nu, men jeg har også altid haft en hemmelig drøm om at være sygeplejerske faktisk 😉
      Jeg synes også det er mega spændende at høre om andre, og hvilke veje de har taget. Glæder mig til at høre mere 🙂

  3. Jeg er Cand.Soc., men arbejder pt. i et job, der normalt påkræver, at man er jurist. Jeg har arbejdet mig op til at have meget juridisk erfaring inden for min branche. Men da jeg ikke er jurist/advokat, vil jeg aldrig kunne møde i retten, hvilket ærgrer mig lidt. Så går og overvejer om jeg skal kaste mig i lag med at læse jura…to universitetsuddannelser. Piece of cake for sådan en som mig, der har krudt i røven og hader at læse for lange tekster

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

10 ting om mig

Det kunne garenteret lige så godt handle om dig eller en anden det her, for jeg tror at der er mange andre kvinder der har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top