May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Vegansk chokolademousse af 4 ingredienser

Fik du smagt min veganske sukkerfri brownie af tre ingredienser – der ikke indeholder mel? Se billede nederst 🙂 Nu synes jeg du skal smage vegansk chokolademousse af 4 ingredienser 😉

a4830b29-16df-413a-bb27-c38932004cbf

Gør dig selv den tjeneste, at prøv denne chokolademousse uden animalske produkter. For sådan finder du ud af at du faktisk sagtens kan nøgen-bade i veganske opskrifter. For smagen og konsistensen fejler ingenting 🙂

Det skal du bruge til vegansk chokolademousse af 4 ingredienser, 3-4 personer:

90 g. vegansk, 70 % chokolade (jeg har købt mit i Super Brugsen)

3 spsk Sukrin Gold

1 tsk vanillepulver

Saften fra 1 dåse kikærter – aquafaba (kikærter kan du evt bruge til at lave disse proteinrige cookiedoug-kugler uden sukker, denne saftige citronkage uden mel og sukker, eller mine glutenfri falafel-vafler)

Sådan gør du: 

Pisk saften fra kikærterne med et piskeris, til den er stiv. Smelt chokoladen i et vandbad. Vend Sukrin Gold og vanillepulver i den stive ‘hvide’ (ligner piskede æggehvider). Fordel chokoladen når den er smeltet forsigtigt i massen. Hæld nu moussen i tre-fire skåle eller glas, stil på køl i min. 30 minutter og servér når den skal kværnes. Er også møg god med jordbær og blåbær til 🙂

Har du en vegansk (gerne mel- og sukkerfri) favorit-dessert, som bør deles med resten af læser-banden, så tøv endelig ikke med at smide den i en kommentar herunder, eller sende mig en mail på maysilja@gmail.com :))

47f06465-377f-4c18-8c1b-3cf014dad307

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top