May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 fantastiske festkjoler – sydhavnsmor.dk

img_5731

Jeg gad godt ha’ en af de der vilde garderober, smækfyldt med lækre festkjoler og hverdagstoppe, et hav af kimonoer og et værelse fyldt med sko. Men det har jeg ikke. Vi bor jo fire mennesker på 93 m2, og selvom vi har fem værelser, og rummene er godt fordelt i Sydhavnshytten, har jeg kun to Ivar skabe fra Ikea til alt mit stof. Hvilken kan I bedst li´?

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks
Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks

SØLVKJOLE 

 

kjole2

SORT KJOLE

 

kjole3

SORT KJOLE MED PRINT

 

img_5726

KJOLE MED TERN

 

 

img_5727

 

LYSERØD KJOLE MED PRINT

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top