May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En oplevelse der har gjort mig helt høj – sydhavnsmor.dk

Reklame for POSY
Reklame for POSY
Tak Signe Wenneberg for lån af nogle fotos :)
Tak Signe Wenneberg for lån af nogle fotos 🙂

I onsdags blev jeg inviteret til et af de fineste arrangementer jeg længe har været til. I en brostensbelagt baggård, en sidegade til Gammel Kongevej på Frederiksberg, havde POSY sammen med Cathrine fra bloggen Rockpaperdresses, arrangeret en vanvittig smuk middag. Vi har ca. 15 personer – bloggere, journalister, instagrammere, blomster- og have entusiaster mf. – der sammen spiste middag og drak sygt gode naturvine, omgivet af de SMUKKESTE markblomster, klassiske blomster og nordiske blomster fra POSY. Jeg kendte ikke mange, andet end fra de sociale medier, da jeg ankom. Efter at have snuset rundt i den romantiske gård, hvor vejret endelig(!) var med os, satte vi os ved det flotopdækkede bord, fyldt med diverse blomsterbuketter. De struttede, strålede og jeg blev sådan helt glad ned i maven – ikke bare af at møde så mange søde mennesker, men i dén grad også af at se på alt det liv, blomsterne havde i sig.

e31193f4-7dea-4589-8376-48d36017d751

df2412c1-c43e-4d9f-8b0d-9390deb1ddbf

Over en periode på 3 uger, skal jeg teste om POSYs buketter har en positiv effekt på min hverdag. POSY er Interfloras nye blomsterabonnement, hvor man får leveret unikke buketter til sit hjem hver uge, hver anden uge eller hver fjerde uge. Man kan også bare bestille/sende en enkelt buket.

Nu lyder jeg måske næsten skør, men hold kæft det var særligt at være omgivet af så meget smukt – både blomsterne og alle de skide pæne mennesker 😉 Midt i mængden skød Sydhavnsmor op, som en slags vildrose i sit es, godt bedugget af orangevin og knald i låget af glæde over hvor hamrende perfekt en sommeraften jeg var havnet midt i 😉

284da07a-ea03-4390-b32b-d9b3bf226666

Lige dér fandtes hverdagslykke. Og selvforkælelse. På en onsdag, i en baggård på Frederiksberg. Fyldt med god mad, god vin, søde mennesker, flotte omgivelser og farver. Hverdagslykke er mange ting. Hver dag får jeg sug i maven over hvor hamrende heldig jeg er, at have fået to så dejlige børn, med Martin. At have mine forældre og søster tæt på. At bo i en god lejlighed, i en bydel jeg elsker. At bo som jeg overvejende gerne vil (jeg ku’ sgu godt tænke mig noget mere garderobeplads og nogle rætti’ dyre kjoler, men min bankrådgiver synes ikke det er en god ide 😉 ), ha’ et bådhus og ha’ gode, dejlige venner. Alt det er afgørende for at jeg er sådan ægte hverdagslykkelig. Jeg føler mig enormt heldig. Og lyder nu enormt pladderromantisk, og burde måske skrue lidt ned for alt det life-lååååve 😉 Og med det vil jeg bare sige: Jeg får mega hurtigt forkølelsessår, har grimme negle, ingen penge, har dobbelthager, appelsinhud og kan ikke gå i højhælede sko. Mit liv er normalt ikke specielt Insta-venligt 😉

img_5632

img_5635

 

 

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “En oplevelse der har gjort mig helt høj – sydhavnsmor.dk”

  1. Sikke nogle dejlige oplevelser du får søde May, du har valgt det allerbedste, og midt i al den herlighed bevarer du digselv, og det er skønt. Og sikke flotte blomster og flotte allesammen langhårede kvinder. Det ser herligt ud, og det kan man jo, som dig, nyde sin hverdag og gøre noget ved det. ;-))) Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

REJSEGUIDE: Getaway til Ystad

Reklame I tirsdags gik jeg fra at være midt i trediverne til sidst i trediverne. Til trods for jeg bliver ældre, bliver mit fødselsdags-feringsgen ikke

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top