Lækre, veganske cookies af 3 ingredienser (glutenfri) – Sydhavnsmor.dk

Kiggede i ind i Shane Brox – ham fra tv, der laver alt af ingenting – hjem, i mit forrige indlæg? Jeg var nemlig hjemme hos ham i torsdags, hvor jeg kælede med hans hund, spiste hans kager, og tog en masse billeder – se her 🙂

Nå, men jeg er begyndt at eksperimentere mere med veganske opskrifter. Min protein nutella storhittede, det samme gjorde min raw kokos brownie, mine lionbars og 3-ingrediens brownieen – måske fordi…  – bare prøv dem 😉 Alle er uden mel og sukker.

Og uh lala, jeg elsker også dem her! Egentlig har jeg blot taget steppet videre fra de her 2-ingrediens cookies og tilføjet en ekstra ingrediens – chokoBørge, i den veganske udgave, naturligvis. Hvis man ikke er veganer, kan man bruge en almindelig mørk (sukkerfri) chokolade. De smager vanvittigt godt, og får de lige tilpas tid, kan de faktisk også blive lidt sprøde i kanten.

010e674a-b37e-4f7f-8f21-d3f578d5cf4b

Det skal du bruge: 

2,5 dl havregryn

2 (mellem)store modne bananer

40 g. mørk, vegansk chokolade (jeg køber mit i Super Brugsen, Sydhavnen)

 

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 180 C.

Mos bananen med en gaffel. Hak chokoladen og vend med de øvrige ingredienser.

Form runde cookies og smid dem i ovnen i 15-20 min. Hold øje efter 15! til de er gyldne.

Lad dem køle, og opbevar dem i køleskabet til de skal spises. De kan sagtens ligge på køl nogle dage.

fe4c4a66-734a-4d1d-b50d-626502160991

Find mange flere opskrifter med få ingredienser HER – uden mel og sukker. 

 

 

Kommentarer (6)

  • Hej Sydhavnsmor.
    Prøver efter en længere tids sygdom (brystkræft/kemo/stråling) være mere sund, uden sukker og mere vegetariske mad, da jeg kan mærke at jeg får det bedre af denne mad.
    Har nu prøvet nogle af dine boller og nu cookies og yummie, min lille dreng er også vild med dem.
    Jeg puttede også i nogle hakkede nødder pc en smule chiafrø.

  • Hej
    Følger troligt dine lækre opskrifter med stor glæde. Tænker på om du har en form for brød opskrift uden korn, gær, laktose og æg?? Den er noget svær! Har prøvet mig frem men med knap så gode resultater….🙏

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *