May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tip mod forkølelsessår – sydhavnsmor.dk

img_3940

Så’ der tiiiips, der virker! I var vilde med mine 3 vidundermidler til os kvinder, mod bl.a. blærebetændelse, forkølelsessår og strækmærker, I ku’ også lide (og se resultater, som flere af jer dejlige læsere meldte tilbage omkring; mit tip til hvidere bisser, og nu er jeg her igen 🙂

Jeg får alt for ofte forkølelsessår; hvis jeg ikke har sovet nok (tak ungerne for dén 😉 ), er lidt stresset eller presset, har fået for meget sol, hvilket der desværre ikke er risiko for denne sommer osv osv. Jeg får det aaaaalt for tit! Og jer der har prøvet det ved at man føler at alle andre tænker “Se! Der kommer et betændt grødhoved!”. Sådan føler man det altså! Og nogle er endda så skide søde at råbe én lige i fjæset – når man lige er ankommet til den der fest, I ved, og har prøvet ALT man kunne for at fremhæve alt andet og skjule det skide lille sår – “Ej mand, hvor er det nedern, at du har fået sådan et stort ulækkert sår midt i knoppen. Hvor længe skal du se sådan ud???”… ahmmen…

Nå, men NU er jeg så glad, både fordi jeg har fundet en creme som nok ikke umiddelbart er lavet til formålet, men ikke desto mindre er FANTASTISK til at stoppe udviklingen af den klamme blære! – Og fordi jeg nu kan dele infoen med jer, så I også slipper for at gå og gemme jer, når I går i udbrud 😉

Cremen hedder Dermalibour fra A-derma og I kan købe den på apoteket. Den er SÅ god! Når jeg mærker prikken går der normalt fannema ikke længe før jeg render rundt med et betændt hul i en femmer, sådan størrelsesmæssigt – og nøj, hvor er det træls! Og BANG! Kort efter er hele læben totalt Linse! Men jeg tar’ bare en lille klat af den hvide creme på såret, så snart jeg mærker noget, og så stopper den altså udviklingen yderligere. Jeg bliver ved til jeg mærker såret er på vej retur. Dvs. jeg måske smider en klat creme på såret 2-3 gange dagligt. Så de sidste mange gange jeg har fået et sår er det ikke blevet så stort og er gået væk efter nogle dage, hvor jeg ofte synes der kan gå to uger før sår og skorpe er helt forsvundet. Prøv det!!! og del endelig jeres favorittips mod alt det trælse vi mennesker kan udsættes for 😉

Den koster btw vist lige under 100 kr. Tuben er stor så den holder meget længe og er god til en masse andre ting, som I kan læse om her.

img_4791

 

Del på Facebook

10 kommentarer til “Tip mod forkølelsessår – sydhavnsmor.dk”

 1. Yay! Det var sgu et råd jeg gik og manglede!
  Jeg kan også anbefale at spise rå blegselleri, når du kan mærke at det begynder at prikke (aderma er dog lidt lettere lige at have ved hånden, når det er akut.) Den grøntsag har stoppet mange forkølelsessår helt her inden de overhovedet kom frem.

 2. Igennem mange år led jeg ligesom du. Det var så slemt, at jeg fik piller ved lægen for at forebygge. Så sagde min tandlæge ( faktisk ) at jeg skulle prøve LongoVital. 2 piller dagligt og jeg har ikke set skyggen af et forkølelsestår siden. Hilsen Eva

  1. Really??? Ej det er virkelig også noget der bare kan ødelægge alt at man render rundt med sår i ansigtet. Jeg har også overvejet piller men virker det seriøst med LongoVital? Yes hvor fedt! Dem skal heg have! 1000 tak for tippet 🙂

 3. Longo Vital har jeg taget i mange år. Den røde. 3 styks om dagen forbygger herpes, fodvorter og blister.

  1. Jeg ved, at det her er et gammelt opslag. Men som offer for de her forfærdelige sår, er jeg nødt til at høre, om det er en bestemt slags LongoVital? For er der ikke mange varianter?
   På forhånd tak 🙏🏼

 4. Jeg bruger Zam buk mod herpes , det er osse hurtigtvirkende, det er osse godt imod betændelse, solskoldning,hudløshed , osv der er 25 g i en dåse , nem og ha med i tasken , kan anbefales kan købes i Helsebiksen til ca 70 kr

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top