Havregrynsmuffins til madpakken -Sponsoreret af Mini Babybel
I ved jo, at jeg elsker at bage – og æde bagværket bagefter. Det er jo lissom’ derfor man gør det, ik? 😉 Jeg har her sjusset mig frem til de her virkelig gode havregrynsmuffins til madpakken, som smager af syndig kage, men indeholder gode, sunde ting, så den faktisk kan indgå dagligt som et supplement til madpakken – eller sågar aftensmaden. Den indeholder gulerødder som tilfører den en sød og naturlig smag, samt lidt dadler og citronskræl (husk – økologisk, så der ikke sidder sprøjtemidler på), og så spiser jeg gerne et par Mini Babybels til, I ved de 100 % naturlige, små runde oste, der ligger indpakket ind i voks, og smager super godt (det synes mine børn i den grad også – de kunne æde et helt net med dem dagligt 😉 ). Mini Babybel osten er en hamrende god og nærende kilde til protein, så når man også får dén med, plus et par ekstra gulerødder – så har man faktisk et fuldt måltid/en hel madpakke – yay! 🙂
Havregrynsmuffins til madpakken
Det er hvad du skal bruge til dine sunde havregrynsmuffins til madpakken (10-12 stks):
3 dl havregryn
1 STOR (150 g) gulerod – revet
2 store æg
10-15 tørrede dadler efter størrelse (uden sten)
1 tsk kanel
1 tsk bagepulver
1 knsp salt
1/4 dl Yacon Sirup (almidelig sirup/sødemiddel)
1 dl (mandel)mælk
Skallen af 1 citron
Sådan gør du:
Riv guleroden. Smid hele baduljen – MINUS den revne gulerod – i en blender, og bland derefter med guleroden, og hæld dejen i 12 forme og bager dem op 180 almindelige C, i ca. 20-25 minutter.Hold øje med den efter 15 minutter. Nogle ovne er lynhurtige.
Finito – spis et par stykker sammen med Mini Babybel og lidt ekstra grønt. Jeg lover dig det er læks 😉
Følg også min Instagram @sydhavnsmor.dk for mere inspiration, hvis du har lyst <3