May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan forebygger jeg (aaaaaalle mine) tømmermænd ;-) – sydhavnsmor.dk

1e8d0a8d-1134-411a-ae66-b557d1afaa38

Mig og Josefine aka Yogamor (og baby Elva) til sidste års Bloggers Delight sommerfest 

Jeg må lige flyve ind fra højre, op mod weekenden, med dette (måske knap så husmoder-agtige, men dog allernyttigste) tip! 🙂

Jeg har været en anelse mere festlig end jeg er i dag. Som helt ung (og hjemmeboende) tog jeg altid med mine venner på Wall Street i Indre K, og savede et hav små grå og et par rom og cola’er ned, inden vi fortsatte til vores stam-disco, Britiania, i Løvstræde. Ikke noget jeg er stolt af, og fandme heller ikke noget jeg nogensinde vil acceptere mit eget avl gør – det er jo sindssygt meget alkohol til én krop :/

Det gode var dog, at jeg altid blev så fuld, at hele svineriet røg op retur inden vi nåede de tre etagers diskotek, og jeg dermed faktisk var ‘frisk’ resten af natten 😉 Men tømmermænd – dem har jeg altid fået fra jeg drak min første øl i skjul, og aldrig har jeg fundet en kur mod dem, som virker så godt som den jeg for nylig har gjort mig bekendt med. I kender jo alle sammen det gode lille husråd at bælle et eller to glas vand imellem hvert glas alkohol. Dét gør jeg stadig.

Men så fik jeg rådet at snuppe en Treo OG ikke mindst en Hydration Tab (eller anden lign. hydrations-tab som fås på apoteket, fx Gu – indeholder affiliatelink) lige FØR jeg starter med at drikkesom normalt bruges af sportsudøvere, fordi det holder på væsken og saltet i kroppen og man derfor ikke dehydrerer så hurtigt som normalt. Og gerne også en tur INDEN du lægger dig til at sove. Jeg slipper normalt aldrig for tømmermænd, men siden jeg har brugt tricket har jeg faktisk hverken haft hovedpine eller ligget med røven i vejret og hovedet i kummen – for det virker! Selv efter dette polterabend og brylluppet jeg for nyligt var brudepige til, hvor jeg ga’ den én over nakken med god vin og masser af cocktails, og kun sov fire timer før morgenmaden blev serveret. Så nu er jeg altid væbnet med et par brusetabletter i dametasken, så jeg altid – spontant – kan hoppe med på alkovognen uden at være verdens mest døde, dårlige og migræneramte menneske og dårligste mor dagen efter 😉 For man er altså ikke super stolt, når ens fem- eller to-årige spørger hvad man laver, efter en fest, når man står og svajer gennemsvedig på toilettet med bræk i håret, vel?

PS: neeeej jeg drikker ikke særligt ofte. Og nej, desværre også (for) sjældent spontant. Men det KU jo ske man var heldig 😉 Og dette er blot et vaskeægte tip fra et (det-kan-ske) tømmermændsramt offer til et andet. Jeg håber – og tror – også det virker for dig 🙂

Del på Facebook

8 kommentarer til “Sådan forebygger jeg (aaaaaalle mine) tømmermænd ;-) – sydhavnsmor.dk”

 1. Det skal helt sikkert prøves!
  Men tager du treo samtidig med GU-tabletten eller hvordan? 😉
  God sommer!

 2. Hejsa.
  Tricket skal afprøve idag, er endelig børnefri 😍🙏🏻 Men SKAL det være treo, eller duer Panodil zapp fx også? ☺️

  1. He he good luck 😉 Og god aften! Jeg har ikke prøvet med andet men hvis den virker på samme måde så er det helt sikkert fint 🙂

 3. Jeg tager en søsyge pille og Panodil sammen med mælkesyrebakterie pille inden jeg sover, når jeg har drukket. Det hjælper også….

  1. Uh det lyder også som et kit der virker – men det er bare ikke lige sådan at man har en søsygepille liggende, eller er det normalt og bare mig? 😉 På den anden side har folk måske heller ikke hydrationspiller liggende med mindre de træner meget 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Min uge i billeder #11 + #12

I uge 11… færdiggjorde jeg første uges lynkur, som jeg har skrevet mere om her. Resultatet af første kur, hvor jeg skulle finde ud af hvor

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top