Slankepandekager af 3 ingredienser (mel, laktose- og sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk

img_3298

I’m back, efter nogle vilde dage ifm. med et storslået, vildt, fantastisk bryllup. Bryllupper er bare de vildeste fester! 🙂  Se her, hvordan jeg blev bobbet op til selve dagen (før- og efterbilleder) 😉

Nu er jeg hjemme i Sydhavnshytten, ungerne er stadig hos mormor og morfar, og jeg er blæst helt væk af alle de gode cocktails jeg bællede hele natten. Alligevel kaster jeg mig i grams med at lave disse pandekager, af tre ingredienser, fordi de er skide nemme at lave, og fordi det er mere overskueligt at hælde dejen på panden end at smutte ned i byens bedste burgerbar 😉

Det skal du bruge (12 pandekager):

4 æg

4 dl (glutenfri) havregryn

4 dl (mandel)mælk

Sådan gør du:

Blend balladen og steg på en slip-let pande. Du vil elske mig for det 😉 De smager fuldstændig som rigtige pandekager, men indeholder hverken laktose eller mel. Og faktisk kaldes de ‘slanke’pandekager, hvis man spiser ud fra Sense-principperne. Så spis et par stykker med god samvittighed, evt. sammen med min hjemmelavede, skide sunde og veganske chokoladecreme/nutella 😉 

Spis dem i dag, tak mig i morgen 😉

Put evt. lidt revet øko-citronskal/kardemomme/vanillepulver i for mere smag 🙂

Vil du også samtidigt ha’ en god og billig røv? – Så læs lige med her 😉 

 

Kommentarer (4)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *