May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slankepandekager af 3 ingredienser (mel, laktose- og sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk

img_3298

I’m back, efter nogle vilde dage ifm. med et storslået, vildt, fantastisk bryllup. Bryllupper er bare de vildeste fester! 🙂  Se her, hvordan jeg blev bobbet op til selve dagen (før- og efterbilleder) 😉

Nu er jeg hjemme i Sydhavnshytten, ungerne er stadig hos mormor og morfar, og jeg er blæst helt væk af alle de gode cocktails jeg bællede hele natten. Alligevel kaster jeg mig i grams med at lave disse pandekager, af tre ingredienser, fordi de er skide nemme at lave, og fordi det er mere overskueligt at hælde dejen på panden end at smutte ned i byens bedste burgerbar 😉

Det skal du bruge (12 pandekager):

4 æg

4 dl (glutenfri) havregryn

4 dl (mandel)mælk

Sådan gør du:

Blend balladen og steg på en slip-let pande. Du vil elske mig for det 😉 De smager fuldstændig som rigtige pandekager, men indeholder hverken laktose eller mel. Og faktisk kaldes de ‘slanke’pandekager, hvis man spiser ud fra Sense-principperne. Så spis et par stykker med god samvittighed, evt. sammen med min hjemmelavede, skide sunde og veganske chokoladecreme/nutella 😉 

Spis dem i dag, tak mig i morgen 😉

Put evt. lidt revet øko-citronskal/kardemomme/vanillepulver i for mere smag 🙂

Vil du også samtidigt ha’ en god og billig røv? – Så læs lige med her 😉 

 

Del på facebook
Del på Facebook

4 kommentarer til “Slankepandekager af 3 ingredienser (mel, laktose- og sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk”

 1. Hej
  Når der står (mandel) smør ?
  Er det så almindelig smør eller kan
  Man få noget der hedder mandelsmør ?
  Vh stephanie

 2. Hejsa,
  Kan man mon anvende kokosmælk istedet for? Måske halv kokosmælk og halv vand? 😃

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen