May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Slankepandekager af 3 ingredienser

img_3298

I’m back, efter nogle vilde dage ifm. med et storslået, vildt, fantastisk bryllup. Bryllupper er bare de vildeste fester! 🙂  Se her, hvordan jeg blev bobbet op til selve dagen (før- og efterbilleder) ;)Nu er jeg hjemme i Sydhavnshytten, ungerne er stadig hos mormor og morfar, og jeg er blæst helt væk af alle de gode cocktails jeg bællede hele natten. Alligevel kaster jeg mig i grams med at lave disse slankepandekager af 3 ingredienser, fordi de er skide nemme at lave, og fordi det er mere overskueligt at hælde dejen på panden end at smutte ned i byens bedste burgerbar 😉

Du er meget velkommen til at følge @sydhavnsmor.dk for mere mad- og kage (og andet) inspiration <3 

Det skal du bruge (12 pandekager):

4 æg

4 dl (glutenfri) havregryn

4 dl (mandel)mælk

Sådan gør du:

Blend balladen og steg på en slip-let pande. Du vil elske mig for det 😉 De smager fuldstændig som rigtige pandekager, men indeholder hverken laktose eller mel. Og faktisk kaldes de ‘slanke’pandekager, hvis man spiser ud fra Sense-principperne. Så spis et par stykker med god samvittighed, evt. sammen med min hjemmelavede, skide sunde og veganske chokoladecreme/nutella 😉 

Spis dem i dag, tak mig i morgen 😉

Put evt. lidt revet øko-citronskal/kardemomme/vanillepulver i for mere smag 🙂

Vil du også samtidigt ha’ en god og billig røv? – Så læs lige med her 😉 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Slankepandekager af 3 ingredienser”

 1. Hej
  Når der står (mandel) smør ?
  Er det så almindelig smør eller kan
  Man få noget der hedder mandelsmør ?
  Vh stephanie

 2. Hejsa,
  Kan man mon anvende kokosmælk istedet for? Måske halv kokosmælk og halv vand? 😃

 3. Efter at have fundet denne opskrift, har jeg ikke lavet andre. Jeg bager dem til hele familien når jeg er i gang, og de kan ikke smage forskel på om det er almindelige eller ej

  1. Kære Jasmin, hvor er det bare fedt at høre – jeg er også selv ellevild med dem og de er en del sundere med havregryn fordi der er så mange gode fibre i <3 Kh og god weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top