Det regner ikke med frikadeller, selvom det ser sådan ud 😉 – det er glutenfri fladbrød du ser her… 😉
Her er opskriften på de glutenfri fladbrød jeg er blevet totalt afhængige af (også må matematikkuren) – hvis du vil have dem mere sprøde kan du tilføje lidt (glutenfri) havregryn eller Pofiber. Jeg synes de er gode som de er, selvom nogle vil kalde dem for ekstremt sunde pandekager med topping. De er meget proteinrige og mætter derfor godt!
Jeg synes det er lækkert når de er fyldt med hytteost/gedeost og avocado eller hummus ovenpå og evt radiser og masser af krydderurter! Det er sgu en god og lækker sommerfrokost. Jeg spiser to-tre stks til frokost med topping, og så er jeg mæt! 🙂
Jeg spiser max et stykke brød dagligt, men de her brød kan jeg godt happe lidt flere af, fordi de er så gode og ikke får min mavse til at fylde så meget – altså på den oppustede måde.
Det skal du bruge til dette glutenfri fladbrød
250-300 g blomkål (et lille) hakket med en kniv
300 g hytteost (4,5 % økologisk)
3 æg
2 spsk Fiber Husk
Bland hele molevtjavsen og lad dejen stå i 10 min for at samle sig. Lav 12 små runde fladbrød. Jeg steger mine på panden i meget lidt olie, men de kan også bages i ovnen. Færdig! De holder sig fint i køleren nogle dage 🙂
Følg gerne @sydhavsmor.dk for mere inspiration <3
10 kommentarer til “Glutenfri fladbrød”
Hvor lang tid ville du give dem ved 175 varmluft eller anden temperatur ?
Uhhh, ca 15-20 min tror jeg 🙂
Skal hytteosten også i dejen og ovenpå?
Nej ikke ovenpå – kun i dejen 🙂 Det er mig der har taget EKSTRA hytteost som pålæg på også 🙂
De ser lækre ud , er det kogt eller rå blomkål i opskriften?
Rå 🙂
Er det den gule pose Fiberhusk? Bliver de bedst på panden el i ovnen?
den gule – altid den gule til bagning 😉
Kan de fryses?
jep 🙂