May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri fladbrød

Det regner ikke med frikadeller, selvom det ser sådan ud 😉 – det er glutenfri fladbrød du ser her… 😉

00bd8f98-0d41-4728-bfcb-2f7dc9465265

Her er opskriften på de glutenfri fladbrød jeg er blevet totalt afhængige af (også må matematikkuren) – hvis du vil have dem mere sprøde kan du tilføje lidt (glutenfri) havregryn eller Pofiber. Jeg synes de er gode som de er, selvom nogle vil kalde dem for ekstremt sunde pandekager med topping. De er meget proteinrige og mætter derfor godt!

Jeg synes det er lækkert når de er fyldt med hytteost/gedeost og avocado eller hummus ovenpå og evt radiser og masser af krydderurter! Det er sgu en god og lækker sommerfrokost. Jeg spiser to-tre stks til frokost med topping, og så er jeg mæt! 🙂

Jeg spiser max et stykke brød dagligt, men de her brød kan jeg godt happe lidt flere af, fordi de er så gode og ikke får min mavse til at fylde så meget – altså på den oppustede måde.

3ac437cc-7f13-4f58-954b-7e6977bb0ffc

Det skal du bruge til dette glutenfri fladbrød 

250-300 g blomkål (et lille) hakket med en kniv

300 g hytteost (4,5 % økologisk)
3 æg
2 spsk Fiber Husk

Bland hele molevtjavsen og lad dejen stå i 10 min for at samle sig. Lav 12 små runde fladbrød. Jeg steger mine på panden i meget lidt olie, men de kan også bages i ovnen. Færdig! De holder sig fint i køleren nogle dage 🙂

Følg gerne @sydhavsmor.dk for mere inspiration <3

Del på Facebook

10 kommentarer til “Glutenfri fladbrød”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top