Fladbrød af 4 ingredienser: 50 kcal pr stk (glutenfri) – Sydhavnsmor.dk

Det regner ikke med frikadeller, selvom det ser sådan ud 😉

00bd8f98-0d41-4728-bfcb-2f7dc9465265

Her er opskriften på de fladbrød jeg er blevet totalt afhængige af (også må matematikkuren) – hvis du vil have dem mere sprøde kan du tilføje lidt (glutenfri) havregryn eller Pofiber. Jeg synes de er gode som de er, selvom nogle vil kalde dem for ekstremt sunde pandekager med topping. De er meget proteinrige og mætter derfor godt!

Jeg synes det er lækkert når de er fyldt med hytteost/gedeost og avocado eller hummus ovenpå og evt radiser og masser af krydderurter! Det er sgu en god og lækker sommerfrokost. Jeg spiser to-tre stks til frokost med topping, og så er jeg mæt! 🙂

3ac437cc-7f13-4f58-954b-7e6977bb0ffc

Det skal du bruge:

250-300 g blomkål (et lille) hakket med en kniv

300 g hytteost (4,5 % økologisk)
3 æg
2 spsk Fiber Husk

Bland hele molevtjavsen og lad dejen stå i 10 min for at samle sig. Lav 12 små runde fladbrød. Jeg steger mine på panden i meget lidt olie, men de kan også bages i ovnen. Færdig! De holder sig fint i køleren nogle dage 🙂

Kommentarer (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *