May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Verdens nemmeste is, lavet af TO ting – uden ismaskine!

dd9ed535-a3f5-40b7-9184-7f4d32142060

De fleste opskrifter du kender fra min blog, som jeg deler på min tilknyttede facebookside er sukkerfri, men her kommer en undtagelse, fordi jeg selv tåler sukker – I ved, i moderate mængder, lissom’ de fleste andre 😉 , ikke er fanatisk og nogle gange bare har sygo lyst til en ‘ægte’ cremet, mega go’ is!!!! Denne is er nemlig, foruden hamrende nem at lave, overdrevent lækker! Jeg er vild med at den ikke kræver en ismaskine, og at den heller ikke krystalliserer, på trods af den ikke får en tur i en maskine (som denne lækre, SUKKERFRI chokoladeis har godt af, men egentlig heller ikke behøver).

d1445211-3f22-4c3e-a986-0e88ce795106

Det skal du bruge til 16-18 kugler is / 8-10 mand  (lav fx disse sunde, gluten- og sukkerfri vafler, eller denne veganske, gluten- og sukkerfri æbletærte til):

1/2 liter fløde

1 dåse kondenseret mælk (375 g)

Sådan gør du:

Pisk fløden godt stiv (ikke til smør)

Vend forsigtigt den kondenserede mælk i flødeskummet og hæld i en 1-liters rugbrødsform eller andet der tåler frys.

Læg isen på køl i mindst 6 timer, men gerne natten over. Tag isen ud af fryseren 10 minutter før den skal kværnes.

Vil du også prøve min sunde, veganske cremede kokosis af TO ingredienser – der er sukkerfri? Så find opskriften her 🙂

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top