May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Jeg har det så hårdt, mand! – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Silvan

d7f02f39-d9b0-41bf-9655-1649697e3fb3

Mig, masser’ chokolademuffins (kun til mig! 😉 ), og mit fine nye bord, Sydney, fra Silvan

Da jeg i sidste weekend var så heldig at inviteres med til min gode ven Silas’ mormors 90 års fødselsdag i Charlottenlund, ville jeg mellem to retter snige mig afsted på en triller med Sofus, der var pænt irriterende og overtræt. Jeg loadede klapperen med bamser og den to-årige, og vadede i mine fodformede sandaler ud i den polerede by, nord for København, med gabet åbent af misundelse. Hvorfor bor jeg ikke i sådan et palæ? Hvorfor er mit røde murstens-30’er kompleks i Kongens Enghave ikke (i stedet) en mother fucker klods af en villa, med udsigt over stranden? Hvorfor har jeg ikke 10 millioner? Hvorfor, hvorfor, hvorfor? Vejret viste sig fra sin bedste side, og der duftede af blomster, Audi-os og grillede kobe-bøffer. Livet var sgu godt deroppe, nordpå! Da festen sluttede, kørte min far os hjem langs strandvejen, og forbi Nyhavn, som var i sit es, fyldt med (for mange) turister – alle smilede, bællede bajere (undtagen min far, der var chauffør, selvfølgelig 😉 ), og det nev lidt i min propfulde mavse, da jeg tænkte på de 10 år jeg har været København K’er. Vi kørte forbi Fisketorvet, ned af den industrielle Vasbygade og kort efter ramte vi Sydhavnen, hvor jeg de sidste tre et halvt år dagligt har kravlet op af trapperne til anden, og ærligt talt – røv elsket det! Mit liv i Sydhavnen. Min far spurgte om vi ikke, lørdag, kom over i vores bådhus (som du kan se her), og så flash-backede jeg lige til nogle timer tidligere, hvor jeg havde gået og drømt om en stor hvid klods i Charlottenlund. Hvad bilder jeg mig egentlig ind? For jeg har jo noget helt særligt – jeg bor midt i et mangfoldigt område, hvor (jeg føler) solen altid skinner på os – et lille bådskur, midt i havnen, to sunde, raske, dejlige børn med en mand, jeg ved gud grød, selv har valgt at lave dem med, og en drøn fin, ny altan der er bobbet op med alle de fine ting jeg har købt i Silvan. Lige nu bor jeg syv minutter fra den lille perle der ligger i havnen, hvor jeg alle sommeraftener kan bælle rosé på vores solrige altan, hilse på alle de lokale og føle mig som verdens rigeste kvinde, fyldt op af lykke og glæde. Ingen penge – men de kan ikke købe alt, vel? 😉

Så tag dig lige sammen, Sydhavnsmor, get over it, og glæd dig over alt det gode du har, og alt det gode du skal opleve fremover. Livet er en gave (og jeg er altså ikke fuld nu, i skrivende stund 😉 ).

d847dd20-b22f-448f-9c86-2d8408ecb22a

Stol, Sydney og blomsterkasser fra Silvan

619e03b9-b9bd-40b0-b60e-7a97c9e0c8ad

Appelsintræ og potte  fra Silvan

img_3133

Mig og veninder og en fin beton-look potte til højre fra Silvan

8cb133f1-d617-4758-8253-20d352081c0c

img_3086

Udsigten fra bådskuret, Aussie-made tattoo og en vanvittig god Savignon Blanc 😉

De sidste par uger, hvor vejret har varmet os, har jeg nydt mit ude-sted lige her, fået læst en HEL bog (!) – hvilket ikke er sket siden marts 2012, hvor Uma en dag ankom, drukket en HEL flaske vin (eller to), fisket krabber og fisk med net, og smidt dem ud retur, spist burger, knævret med sydhavnere og turister, sidstnævnte der passerer gangbroen for at tage billeder, solet mig og spist is. Jeg har det altså IKKE så hårdt, mand! 🙂 Vi skal huske at nyde alle de gode stunder, sætte pris på dem, og lade være med hele tiden at søge lykken andre (urealistiske) steder. Det er i hvert fald noget jeg selv vil forsøge at gøre, selvom det kan være svært, og jeg stadig synes man skal have lov til at power-drømme (om fx den der palæ-villa) 😉

Den HELDIGE BANAN, der har VUNDET 1000 KRONER til SILVAN er Trine som skriver:

“Nøjj, hvor ser det idyllisk ud på jeres nye terasse 🙂 Jeg drømmer om sådan en fin, gammel havebruser, du har på et af billederne. Den ville være perfekt, – sammen med en masse andre dejlige have ting fra Silvan i min kedelige have 😉 Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, vil jeg straks futte afsted mod den nærmeste Silvan i Skejby ved Århus. Der er ikke langt fra min have i Risskov, og man har vel lov at håbe…..” – det er altså bare din lucky-dag, i dag 😉 Stort tillykke, nu ka’ du også realisere dine drømme, ligesom mig, om en (endnu mere) lækker bolig, ved et smut forbi Silvan 🙂

Ha’ en dejlig dag, alle sammen 🙂

Del på Facebook

6 kommentarer til “Jeg har det så hårdt, mand! – sydhavnsmor.dk”

  1. Tror vi alle gerne til tider vil bo hos “naboen” hvor græsset jo ALTID er mere grønt 🙂

    Jeg bor selv i et skønt hus i Allerød og jeg elsker det. Tæt på ungernes skole og grønne områder. Men til tider drømmer jeg også om en fed lejlighed i københavn tæt på det pulserende liv. Den har selvfølgelig en mega tag terrasse, den der drømme lejlighed. Men når alt kommer til alt vil jeg jo ikke flytte nogen steder (lige pt.) Jeg nyder så meget at åbne min havedør og mærke græsset under mine fødder. Græsset er jo fint grønt hos mig også 🙂

    1. Der lyder jo lidt som min drøm – dit liv 🙂 dejligt altså! Men du har helt ret – ingenting er helt godt nok vel? Selvom vi har det godt vil vi altid ha mer’ godt 😉 Vi må lære at leve med det vi (er heldige at) ha/har og nyde DET ❤️

  2. Holy….Har JEG vundet….Det kan jeg næsten ikke tro, – har aldrig heldet med mig i konkurrencer! Ohh my….jeg er så glad 🙂 Fuck det er vildt:-)

  3. Og det er bare så fucking sandt!
    Her gør vi det på skift – leder, stræber, drømmer og jager det der græs som vi så gerne vil eje. Og ja ja, vi vil gerne ned på jorden og gerne eje græs. Bare lidt græs. Men den dag vi måske er heldige at have græs så vil jeg sikkert længes efter den gang vi ikke skulle bruge hver søndag på at passe have. Latterlige hjerne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top