May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan ferierer jeg ;-) – sydhavnsmor.dk

img_2420

Min bette søster blev 30 i april, hvor jeg gav hende en weekend til det svenske. Sidste weekend gik det los, hvor vi hot-tub’ede den på taget, ved havet, svømmede i poolen, boblede i hotellet, spiste god mad og drak svenske (eller franske) bobler i høje glas og badekåbe – sammen med vores mor, der havde fødselsdag under opholdet og derfor var med på tøsetur! Hold kjäft det var luksuriøst. Jeg har før været afsted til Ystad Saltsjöbad, hvor vi slog vores folder, med denne dejling, hvilket du kan læse om her. Men da var sommeren bestemt ikke ankommet, da vi sidst var afsted i januar, og jeg må kraftigt anbefale alle mand at daffe mod Saltsjöen i de varmere måneder, selvom de varme bade bestemt også kunne noget særligt i vintermånederne! 

img_2865

For nyligt delte jeg dette indlæg om 6 spadestinationer på budget, og har også før flashet min spa-ferie til Stettin, men denne totalt labre oplevelse synes jeg også fortjener en high five, og jeg fatter godt, hvorfor alle kalder den svenske perle for en af Europas bedste spa’s, som bestemt var til at betale (1400 kr pr mand for to overnatninger med tre-retters middag, spa-adgang og to gange abnorm og lækker brunch. Værelserne sender én lidt tilbage i tiden, og selvom man ikke betaler ekstra for havudsigt, er man garanteret et godt værelse. Vi blev anbefalet at nappe en tur i The Creek Experiense, som er en slags ‘tur’ gennem flere vand – og sanseoplevelser som man betaler ekstra for, men da tiden fløj afsted med badning, afslapning, læsning af bøger og solbadning (blev forbrændt på mavedellerne) og fordi pengepungen var lidt sløv, må vi have oplevelsen til gode, for jeg vil gerne tilbage snart! 😉 

img_2884

img_2872

Vores sommerferieplaner er ikke fastlagte, men det er stensikkert, at det meste af vores tid kommer til at spenderes lige her, hvor lykken er allerstørst, og vi ikke behøver at overtrække, for at få en rigtig, rigtig god sommer 🙂

Hvilke sommerferieplaner har I? 🙂

img_2932

298ec97e-7b40-4c31-83ac-c085deccb02e

Del på Facebook

1 kommentar til “Sådan ferierer jeg ;-) – sydhavnsmor.dk”

  1. Tillykke med din søster:-)
    Og hvor ser der dejligt ud i Ystad, der vil jeg gerne tage på en hvile tur og lade op.
    God dag herfra!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top