Hvis I ikke allerede har gjort jer bekendt med én af Sydhavnshyttens favoritspise, nemlig de sunde glutenfrie vafler af tre ingredienser, så gør jer selv den tjeneste, at hils på dem 😉 De er hamrende nemme at bikse sammen, og så smager de bare for sindssygt godt, ligesom almindelige vafler – særligt med lidt revet citronskal og et drys vanillepulver!. I dag deler jeg opskriften på en af vores nyere favoritter, som vi heller ikke er blege for at køre ned flere gange i ugen, nemlig de sprøde glutenfri chokoladevafler 😉 De smager latterligt godt med en klat peanutbutter, et (ordentlig 😉 ) tryk sirup.
Sprøde, glutenfri chokoladevafler
Det skal du bruge til 2 personer:
En grunddej, som findes her
1 spsk. usødet kakaopulver
1 1/2 spsk. Sukrin Gold
Kokosolie eller alm. neutral olie/smør til stegning
Sådan gør du:
Blend alle ingredienserne fra grunddejen med den usødede kakao og Sukrin Gold. Tænd et vaffeljern og sprøjt/fordel kokosolien på de varme plader. Hæld herefter dejen på pladerne og lad vaflen bage færdig. Når dine vafler er færdige (portionen her giver 2 stks vafler pr mand) topper du dem med det fyld du ønsker – også evt. nogle friske bær, og kører dem lige ned i løgnhalsen! 🙂
Føg gerne med på @sydhavnsmor.dk for mere mad- og kageinspiration (og meget mere) 🙂