Sprøde chokoladevafler (gluten, laktose – og sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk

2731e61b-b2d9-480a-9f9a-bbbfc9772993

Hvis I ikke allerede har gjort jer bekendt med én af Sydhavnshyttens favoritspise, nemlig de sunde glutenfrie vafler af tre ingredienser, så gør jer selv den tjeneste, at hils på dem 😉 De er hamrende nemme at bikse sammen, og så smager de bare for sindssygt godt, ligesom almindelige vafler – særligt med lidt revet citronskal og et drys vanillepulver!. I dag deler jeg opskriften på en af vores nyere favoritter, som vi heller ikke er blege for at køre ned flere gange i ugen 😉 De smager latterligt godt med en klat peanutbutter, et (ordentlig 😉 ) tryk (Yacon)sirup, eller med Bodylabs Zero-produkter, som blot indeholder 5 kcal pr tsk.

92506f70-8781-4209-a6b7-4f700e9c8169

Det skal du bruge til 2 personer: 

En grunddej, som findes her

1 spsk usødet kakaopulver

1 1/2 spsk Sukrin Gold eller Yacon Sirup 

Kokosolie til stegning (evt. på sprayflaske – den bruger jeg)

Sådan gør du: 

Blend alle ingredienserne fra grunddejen med den usødede kakao og Sukrin Gold. Tænd et vaffeljern og sprøjt/fordel kokosolien på de varme plader. Hæld herefter dejen på pladerne og lad vaflen bage færdig. Når dine vafler er færdige (portionen her giver 2 stks vafler pr mand) topper du dem med det fyld du ønsker – også evt. nogle friske bær, og kører dem lige ned i løgnhalsen! 🙂

6f4eb36d-4314-4eca-9a9c-3b29806e401c

Indeholder reklamelinks i form af  affiliatelinks 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *