May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sprøde, glutenfri chokoladevafler

2731e61b-b2d9-480a-9f9a-bbbfc9772993

Hvis I ikke allerede har gjort jer bekendt med én af Sydhavnshyttens favoritspise, nemlig de sunde glutenfrie vafler af tre ingredienser, så gør jer selv den tjeneste, at hils på dem 😉 De er hamrende nemme at bikse sammen, og så smager de bare for sindssygt godt, ligesom almindelige vafler – særligt med lidt revet citronskal og et drys vanillepulver!. I dag deler jeg opskriften på en af vores nyere favoritter, som vi heller ikke er blege for at køre ned flere gange i ugen, nemlig de sprøde glutenfri chokoladevafler 😉 De smager latterligt godt med en klat peanutbutter, et (ordentlig 😉 ) tryk sirup.

92506f70-8781-4209-a6b7-4f700e9c8169

Sprøde, glutenfri chokoladevafler

Det skal du bruge til 2 personer: 

En grunddej, som findes her

1 spsk. usødet kakaopulver

1 1/2 spsk. Sukrin Gold

Kokosolie eller alm. neutral olie/smør til stegning

Sådan gør du: 

Blend alle ingredienserne fra grunddejen med den usødede kakao og Sukrin Gold. Tænd et vaffeljern og sprøjt/fordel kokosolien på de varme plader. Hæld herefter dejen på pladerne og lad vaflen bage færdig. Når dine vafler er færdige (portionen her giver 2 stks vafler pr mand) topper du dem med det fyld du ønsker – også evt. nogle friske bær, og kører dem lige ned i løgnhalsen! 🙂

Føg gerne med på @sydhavnsmor.dk for mere mad- og kageinspiration (og meget mere) 🙂

6f4eb36d-4314-4eca-9a9c-3b29806e401c

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Flade grøntsagsbrød uden mel

Jeg har (med tilladelse, selvfølgelig) tyvstjålet opskriften på disse lækre fladbrød, fra Maria Vestergaard. Jeg har bare lige skiftet én lille bitte ingrediens ud; fra mel

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top