Mine hvide sneakers + 4 andre styks sejt fodtøj – Sydhavnsmor.dk

Indeholder reklame i form af affiliatelinks 

298ec97e-7b40-4c31-83ac-c085deccb02e

Her ser du et par lange stænger, hvori enden du finder to styks fusser tilhørende min søster, Linn. Billedet blev taget, da vi efter-fejrede hendes 30 års fødselsdag i det svenske, og da jeg selv lige vidste hvor linsen sku’ stå, måtte jeg låne hendes fusser til en knipser af mit nye, hvide fodtøj, som jeg er så hamrende glad for, og for nyligt fandt til en god pris. Jeg synes hvide sneakers er indbegrebet af sommer – de lyser særligt op på (mine kommende) brune ben, og de her er også bare skide godt at tøffe rundt i, og er af god kvali, så jeg regner bestemt med at de skal sidde på mine pladder de næste par år – måske en kende mindre hvide, men… 😉

Jeg har, foruden mit nye køb, linket til fire andre fine sneaks, som jeg overvejede at trykke hjem, inden jeg endeligt besluttede mig for disse,  som også ses på første billede herunder, i UK 5, som svarer til str 38).

sneaks

Mine nye adidas- sneaks

adidasoriginal

Hvid/sort adidas

 

stansmith

Stan Smith hvid/grøn 

 

 

lacoste

Lacoste 

 

vans

Vans

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *