May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvor kan fattigrøvene finde lykken? – sydhavnsmor.dk

img_2803

Ja, undskyld, så handler det om det der med husdrømme igen, igen. Jeg KAN ikke slå det ud af hovedet, fordi at der dagligt er ved at gå kuk-kuk i den på øverste etage, af at føle sig spærret inde i en lejlighed. Men jeg ELSKER samtidigt denne lejlighed. Vi – (min mand og far 😉 ) har totaltrenoveret de 93 m2, her er lys, god rumfordeling og i min optik ligger lejligheden hamrende godt placeret – i Sydhavnen. Vi mangler bare en dør der går DIREKTE ud til vores egen have. MEN, jeg kan ikke rigtigt forestille mig at skulle bo et andet sted. Et sted, hvor jeg vil føle mig ligeså godt tilpas og tryg, som her på 2. sal. Hvor jeg får ligeså søde naboer, lige så meget lys, er ligeså tæt på byen, men med den samme landbyidyl-vibe, som der i den grad er lige her.

Vi har jo tidligere været et smut i Tisvildeleje, for at tjekke et lyserødt hus ud. Det kan du læse om her. Det er forresten samme sted, hvor Uma engang sagde noget virkelig upassende til Kronprinsesse Mary (læs her) 😉 Og lige nu, når jeg sidder dér, aften efter aften, og tjekker det pissedyre!!! boligmarked ud, håber jeg hver gang på at drømmehuset til 2 mil (ja, jeg er SÅ realistisk 😉 ) dukker op – lige i fjæset på mig, og ingen andre – i Sydhavnen, Valby eller på Amager. Min ene veninde har netop købt et smadder-awesome byhus lige ved Søndermarken, som ser SÅ åndssvagt romatisk ud. Min anden veninde har købt verdens mest romantiske stråtægtshus midt i Hareskoven (billede). Jeg er hamrende jaloux! Sådan et vil jeg os’ ha -plus nogle mil., som kan gøre købet realistisk med 😉 Jeg er, og blir’, en fattigrøv, hvilket jeg har det fint med, for jeg føler mig helt utrolig heldig på så mange andre områder jo, men… dét hus! Den have! Så nu vil jeg virkelig gerne have jer på banen, for jeg mangler nogle gode råd og tips: Hvor kan jeg finde et hus til et par mil – I ved (for jeg er kræsen), sådan en gammel murermestersvilla med trekant på toppen, eller noget a la min venindes på billedet herover 😉 TÆT på vand, byen og offentlig transport? Jeg er slet ikke særligt krævende, vel??? 😉 På det sidste har jeg hamret bogstaverne E S P E R G Æ R D E og D R A G Ø R i bund på tastaturet, men altså… der er jo os’ dyrt og bla bla bla… og KAN jeg undvære mit elskede Sydhavnen? Arhhh, jeg gad faktisk godt at være rig, alligevel!

 

 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Hvor kan fattigrøvene finde lykken? – sydhavnsmor.dk”

 1. Meget relaterbart indlæg! Jeg har SÅ meget kaos i skallen over hvor vi skal bo. Men jeg har svaret til dig, og svaret er Falster. Jeg er meget glad for København, men da vi har taget en meget omkostelig beslutning om at Nori ikke skal i institioner før hun er 2 år og 10 måneder, så ser vores kreditvurdering meget overskyet ud. Men på Falster – hvor jeg er undfanget, konfirmeret og flygtet fra – kan man få lækre nybyggede/-renoverede huse med kæmpe haver, og udsigt til skov og vand fra terrasse, til UNDER 2 millioner. Så er spørgsmålet bare; er du klar til at omdøbe bloggen til Udkantsmor? 💁🏻

  1. He he det lyder virkelig skønt og idyllisk og meget fristende! Jeg forstår jer virkelig godt! Men din familie bor der ikke? Mit problem er jo at jeg ikke vil flytte langt væk fra min familie (som bor på Sluseholmen og Vesterbro) og alle mine venner 😍 Men flytter hele banden med, skifter jeg navn til udkantsmor 😉

   1. Så er det nu at du skal til at sælge øen til dit netværk. Den sælger ikke sig selv særlig godt nemlig. Lok din flok derned med ideen om et biodynamiske, selvforsynende landbrugskollektiv. Hvis de er til det 💁🏻Nykøbing er en dejlig by og med alt hvad man skal bruge som børnefamilie, men jeg kan godt forstå at det er angstprovokerende at tælle kilometerne derned, hvis man aldrig før har begivet sig ad de små veje. Det er også skræmmende for den her immigrant!
    Jeg har lidt familie og et par venner i Nykøbing og det er der både fordele og ulemper ved. Det er syret at flytte tilbage for mig, fordi det er som at rejse tilbage i tiden. Jeg – bare mig – passer bedre ind i København (Sydhavnen eller Amager), så det mulige ryk er mest for familiens (Noris) skyld. Jeg er ret sikker på at jeg kommer tilbage en dag… Hvis nu 😌 Lars er modsat, han er mere klar til at rykke, fordi han har aldrig forladt København og vil gerne prøve at være ny i et fremmed postnummer 😄

    1. Det lyder altså også virkelig lækkert! Forstår godt Lars 🙂 Og Nori blir glad for en barndom der – men sikkert også i Sydhavnen 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top