May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Se mit nye bådhus og vind 1000 kroner til Silvan! – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af SILVAN

619e03b9-b9bd-40b0-b60e-7a97c9e0c8ad

Jeg føler mig som en af verdens heldigste bananer. Vi har nemlig lige overtaget et bådskur, i den sydlige ende af Københavns havn. Min mand er sejlmager og hans største drøm er at bo ved vandet, hvilket vi jo også nææææsten gør i vores scoop af en Sydhavnshytte, i den gamle del af bydelen. Der er i hvert fald både vand i vandhanen, og ca. 500 meter til havet og havnen fra lejligheden 😉 Men her, i vores lille sommer-oase, hvor vi nyder en masse af vores sommeraftener på bådebroen, ligger vores båd, og badevandet lige udenfor vores fødder, ungerne kan rende rundt i en redningsvest og fiske, vi kan drikke rosé på vores lille splinterny-indrettede skur-altan og solen kan bare komme an, altså! Livet er skønt i Sydhavnen 🙂

2b098442-2900-4788-b4da-e0f3af4c5d28

Min mor, Annemarie og jeg planter enorme mængder af blomster i vores fine altankasser – alt sammen købt i Silvan. Altankasserne findes foruden i disse beton-grå også i lysegrønne og sorte og hedder Artstone, og koster ikke mere end 140 kroner pr stk. 

04e3114e-d0b8-4aec-993e-9a9face06ace

Vi manglede møbler og interiør til vores altan, som netop er blevet bobbet op med fine ting fra Silvan. Vi havde nemlig ingen havemøbler og min drøm om at lave 2450s hyggeligste altan er nu indfriet 😉 Foråret er jo netop skudt igang (det blir’ op til 25 grader i morgen!), og derfor er er det nu altanen skal indrettes, og bruges. Det handlede bare om at komme i gang med det samme, så vi kan få hele foråret og sommeren på vores solrige altan 🙂 Om vinteren er jeg ikke det store udemenneske, og hopper altså ikke på den der med, at intet vejr er dårligt vejr, at det blot kræver den rigtige beklædning. Nix, selvom jeg er mor til to, er jeg ikke den du finder på den lokale legeplads i minusgrader. Om sommeren derimod, er jeg altid at finde udendørs. I 40 grader, you’ll name it – jeg er solklar! Derfor ville jeg gerne gøre lidt ekstra ud af vores ude-zone i vores nye skur. Jeg fløj raskt afsted mod Silvan, som ligger i Valby, tæt på os, hvor jeg bl.a. købte nyt Park Sydney bord, Park Sydney stole, de flotteste rå altankasser og MASSER af blomster, for at gøre altanen og vores bette udeareal totalt klar til indtagelse af min bikini, mine kolde rosé flasker og mig 😉 Og selvfølgelig også Martin og ungerne… og alle de gæster der vælter forbi til en bader, grillaften og et glas! Alle er velkomne 😉

17bc89fc-f0c8-4e1d-a5f6-a825c6952a19

Der bælles (snart) vino på altanen, på vores nye Park Sydney bord og stole (som kan stables). Bordet  og stolene er tilmed til at betale, for en fattigrøv som jeg. De findes også med sort stel, i helt sort og med grå bjælker. Jeg synes det er mega fint, er stabilt og passer netop på vores lille altan, fordi det kun måler 90 x 90. 

b94a8cf8-46f2-4781-aa89-6edbb3d5f85c

Vand i glassene – snart vin 😉 

fbde7ea1-3d22-4382-a64d-d31627c0cc9b

img_2257

Appelsintræ (200 kr) i vores nye beton-look Artstone -potteskjuler.

img_2284

img_2281

Jeg havde slæbt en bilejer med (min mor), for at få bragt hele molevitten hjem til altanen, og havde sagt til hende at det blot tog er par timer fra vi kørte til vi var hjemme, fordi jeg lige præcist vidste hvad jeg skulle bruge. Men altså, så stod jeg der, midt i Silvan, og blev så sindssygt inspireret af appelsintræer, udendørs sofa-lounges og maling i diverse farver. Jeg var ligeledes verdens mest besværlige kunde, hvilket Finn (som jeg hurtigt var på fornavn med, efter at have spurgt den søde mand til råds om blomsterkasser, hynder til havemøblerne og forskellen på tomat- og agurkeplanter) tog totalt relaxed og professionelt, med verdens største tålmodighed og smil. Jeg så, at de søgte en ny medarbejder og blev så glad for ‘alle mine nye venner’, at jeg overvejede at søge stillingen for at blive en del af det søde, servicemindede team 😉

Min mand, Martin har i mange år har været ugentlig stamkunde i Silvan (han er jo håndværker og køber alt hans udstyr der). Derfor er jeg lidt ekstra glad (og han jaloux) over, at jeg har fået lov til at udlodde et gavekort på 1000 kroner til en af jer, så I også kan indrette jeres altaner, eller haver med møbler og sager fra deres store udvalg🙂 Det eneste I skal gøre, er at skrive i hvilken Silvan I vil handle, hvis I vinder (se butikkerne HER), og hvor (altan, have…) I skal indrette? 🙂 Det glæder jeg mig til at høre om, og om et par uger offentliggør jeg vinderen i et indlæg, så hold skarpt øje med om det bliver jer 😉 Læs konkurrencebetingelserne her.

67a90efa-99f4-45dc-ae0e-f508d84562bb

img_2677

d847dd20-b22f-448f-9c86-2d8408ecb22a

img_2668

8cb133f1-d617-4758-8253-20d352081c0c

Del på Facebook

97 kommentarer til “Se mit nye bådhus og vind 1000 kroner til Silvan! – sydhavnsmor.dk”

 1. Catrine Nielsen

  Nøj, hvor ser det fint ud!! Jeg ville handle i Silvan i Roskilde og hive min far med på shoppetur. Han er nemlig også storkunde der 😉

 2. Camilla Drachmann

  Årh, det vil jeg VILDT gerne vinde til Silvan i Tårnby. Det skal bruges på min spritnye og HELT tomme terrasse. Vi overtager vores nye hus lige som den danske sommer burde være bedst, så det kan KUN gå for langsomt med blomster og havemøbler 🙂

 3. Det ser lækkert ud, May.
  Vi skal snart have nye havemøbler, da vi jo er blevet to mere i familien😃, så det ville være super fedt med et tilskud til Silvan i Birkerød.

 4. Vi er ved at få lavet køkken og badeværelse i en gammel københavner lejlighed – et gavekort til SILVAN Fisketorvet vil hjælpe os meget på vej 😊

 5. Jeg bor i Sydhavnen i en fin lejlighed med min veninde! Lejligheden er dog ikke så delevenlige så vi har lavet en super sej væg af UBS-plader! Men den mangler lidt finish! Så det ville jeg bruge gavekortet til! Og det skulle så bruges i Silvan Valby 🙂

 6. Jeg vil handle i silvan Valby 😊 Og gavekortet skulle bruges til vores nye lejlighed, som vi lige har købt. Den skal renoveres fra top til tå så sådan et gavekort ville gøre underværker 💪🏼

 7. Pernille Rokkjær

  Jeg vil bruge det i Silvan Aarhus C 😄 Vi har længe snakket om, at vi gerne vil have lavet en smart “klap-op” bænk på vores altan, så vi kan sidde derude og nyde det gode sommervejr ☀️😎👏🏼 Men når man er på SU, er der andre ting, som man må prioritere højere 🙈😬 Derfor vil jeg blive SÅ glad for gavekortet!! Det vil gøre sommeren meget bedre ☀️☀️☀️

 8. Jeg bor på det skønne Sydfyn og er efter istandsættelse af huset, igang med at indrette haven og terrassen. Det ville glæde mig at kunne købe havemøbler og krukker til at indrette terrassen med, så jeg bare kan nyde sommeren ☀😍
  Jeg ville så handle i Silvan Svendborg 👍

 9. Hvor ser det bare latterligt hyggeligt ud altså! Sikken en perle, lige der i vandkanten. Nede på jorden og ud til vandet lige i tide til sommer 👌🏽 Hvordan har I fået fat i den lækre havnehule? Vi lurede på et tidpunkt på muligheden, men det virkede som om at man enten skal kende nogen det kender dronningen eller være vældig heldig 😌
  Nåh Rosé! – vi kan godt den dag 👍🏽
  Underboen

  1. I skal da helt sikkert komme på besøg- først og fremmest kræver det en båd. Dernæst at man står på en venteliste, men der er nok mange mange års ventetid nu, tænker jeg :/ Men kom til rosé hele banden. Og stik lige snuden herop snart. Næste uge måske? 🙂

 10. Isabella molberg

  Jeg ville bruge SILVAN Nørrebro, da den er tættest på os. Ville virkelig sætte kæmpe pris på at vinde 1000kr til vores altan. Den er mini mini og kræver vi selv er bygger nogle sidde pladser og har ønsket mig de sidste sommer nogle altan kasser. Ville elske den kunne blive brugbar så jeg kunne drikke min morgenkaffe derude her til sommmer🙏🏻

 11. Det ville være skønt at vinde et tilskud til indkøb af loungemøbler, krukker, blomster mv til vores terrasse i forhaven – i en helt almindelig parcelhushave i Glostrup. Ville naturligvis handle i Silvan i Glostrup…;-)

 12. Line Kristensen

  Hvor er du altså bare møg heldig med bådskur og båd? Jeg er grøn af misundelse 😨 Jeg ville bruge et gavekort til at gøre min beton altan lidt hyggelig med en bænk og bord til masser af vin og hyggestunder 😊 Jeg ville handle i Silvan i Valby 😊

 13. Ej, hvor fint – jeg ville handle i Silvan i Aarhus. Jeg flytter sammen med min kæreste og vi får altan – så kunne jeg godt bruge lidt forskellige ting dertil 😍!

 14. Det ser superlækkert ud og er godt misundeligt, men der er ni heller ikke dårligt i Frederikssund. Vi har bla. en indhegnet terasse hvor vores katte (de løber ikke frit) har fri adgang til og den trænger til at blive shinet op med kattevenlige blomster og græsser i Potter som både 2- og 4-benede kan nyde. Jeg vil selvfølgelig handle i den l den lokale Silvan i Frederikssund 😉.

 15. Charlotte Lind

  Jeg vil helt sikkert købe nye krukker og flere planter i silvan Næstved. Jeg har et stort fliseområde som trænger til at peppes op.

 16. Line Schultz Rose

  Hvor er bådhuset bare blevet fint Maj. Wow, totalt kolonihavesyemning!🏡💜
  Vi flytter snart i hus i Ringsted og ku rigtig fint bruge et tilskud til at indrette vores lille gårdhave!😊
  Vi ville handle i Silvan i Glostrup.

 17. Jeg er for nyligt flyttet ind i haveforeningen Frederikshøj. Sidste år fik vi lavet have og nu står vi faktisk og skal til at bygge et legehus til vores datter. Et tilskud fra Silvan ville derfor falde i god jord, da vi forvejen ofte køber vores materialer i Silvan Valby:)

 18. Maria Rasmussen

  Jeg ville handle i Silvan på Lygten, Nørrebro og fylde min lille altan med blomster og krydderurter! Har pt. kun to perlehyacinter og de er slået fuldstændig ned efter regn! 🙈☔️…så ville elske at kunne købe noget nyt! 🌱☀️

 19. Jeg ville bruge gavekortet i Silvan i Glostrup, min kæreste og jeg er lige flyttet ind i vores eget hus den 1. maj 2017. Hele huset er ved at få en makeover, alle vægge, lofter og gulve skal skiftes m.m. I mens er min søde svigermor gået i gang med at kaste sig over vores have, hun elsker vores have og nyder at gå derude, da det bringer minder frem om hendes far, som hun mistede som ung. Jeg ville gerne kunne forkæle hende med gavekortet, så hun ikke bliver ved med at betale af egen lomme til vores have 😉 <3<3<3

 20. Så fint! Jeg er også skrevet op til samme slags bådhus, og glæder mig til at få et om 15+ år 😉
  Imellemtiden vil jeg gerne indrette min fine altan i lejligheden, så der bliver plads til alle mine fine planteeksperimenter.
  Og jeg ville drøne til Silvan på Fisketorvet.

 21. Hvor er det altså bare fint!
  Her må det blive Silvan i Birkerød, da vores nye have i Lyngby trænger til et ordentligt pift 🌸🌷

 22. Ville bruge det i Silvan Kolding, til at gøre vores altan hyggelig til sommeren 🙏🌞❤️

 23. Uhh hvor flot en konkurrence!
  Jeg ville handle i Silvan i Horsens, og så ville jeg bruge gevinsten på enten at sommer-/hyggeindrette vores terasse med godt med krukker og blomster (det er vores første sommer i vores hus 😊) ELLER på selv at lave et spisebord – dét gad jeg vildt godt, og jeg tror det bliver et sommerprojekt denne sommer. Måske der endda kunne blive til både bord og en lille smule blomster 😁

 24. Christina Canty Liebl

  Hvis jeg vandt, ville jeg handle i Silvan Hillerød, så jeg kan indrette min altan🌼🌸🌳🌿

 25. Vi har overtaget en meget bar have, så jeg ville bruge ALLE pengene i Silvan i Tårnby på bunddække og blomster. Måske også lidt krukker, ha ha!

 26. Silvan Køge 🙂
  Jeg ville indrette vores terasse med fine planter og krukker 😀

 27. Simone Olsen

  Jeg ville bruge gavekortet i Silvan i Odense M. Så kunne haven få sig en tiltrængt makeover:-)

 28. Kæft det ville være optur, jeg ville handle i Silvan i Big i Herlev. Jeg ville købe havemøbler og planter til min nye kolonihave som trænger til lidt hygge 🙂

 29. Mægtigt! Hvis jeg vinder fyrer jeg de 1000,- af i Silvan Aarhus, og uha, hvad skal jeg vælge, jeg ved det snart ikke… Jeg har efter 15 år i Århus C uden hverken have eller altan, ENDELIG fået fat i en lejlighed med begge dele. Så børnene skal på græs og der skal indkøbes både flotte blomster og jordbærplanter, højbede, krukker og lækre møbler. Det bliver så skønt!

 30. Jeg vil bruge gavekortet i Silvan Ballerup, der bor vi nemlig ret tæt på. Jeg ville bruge gavekortet til at friske min teresse lidt op med. Den mangler blomster eller andre hyggeting.

 31. Tillykke med jeres flotte husbåd og hvor blev det flot med blomster og hygge:-)
  Jeg ville vælge Roskilde og så ville jeg gøre lidt ud af min terrasse mod syd, den trænger til en kærlig hånd. For 7 år siden blev jeg udsat for en arbejdsulykke og så fik min datter alvorlig kræft, så livet kom lige en del år bagud her.
  Forårshilsner til du og familien og nyd jeres husbåd:-)

 32. Anette Ninon

  Så hyggeligt det ser ud, så behøver man ikke tage på ferie til Skagen, når i kan hygge jer hjemme.
  Silvan i Vejle har lige de sager der kan hygge på min terrasse🍃🌸🍃

 33. Jeg ville kører i Silvan i Aalborg, hvor jeg ville bruge præmien som et tilskud til nye havemøbler. Om en månedstid skal vi have lavet en stor nu træterasse i vores nye haveog vi har ingen havemøbler dertil.

 34. Sikke hyggeligt I har det der i Sydhavnen. Det ligner en sommerdrøm, – udeliv omgivet af skønne blomster OG mand, børn og udsigt til vand og båd :). Jeg ville enormt gerne vinde gavekortet, – for så kunne jeg pynte op på vores terrasse med krukker og planter og en bænk, så der kunne komme til at se hyggeligt ud. Jeg ville handle i Silvan Århus . GOD sommer dér i Sydhavnen 🙂

 35. Hvor er det blevet flot! Er vild med den røde farve! Hvis jeg vandt, ville jeg handle i Silvan i Odense M. og jeg ville starte med at købe et nyt læhegn – vores er meget træt ;-(

 36. Vi er lige flytter i hus – så mangler jo alt til haven. Vi især gerne have nogen skønne krukker med blomster.
  Vi gerne shoppe løs i Silvan i Køge

 37. Monique Salomons

  Silvan Helsingør! Mine forældres have trænger virkelig til en kærlig hånd. De har ikke mange penge, så det ville være så lækkert for dem. ❤

 38. Nørrebro centret , hvis jeg vinder vil jeg indrette min altan med lækker ting 🙏🏽

 39. Jeg ville friske vores fine træterasse op med maling, nye potter og fine blomster – Silvan i Køge må lægge hus til 🌻🌺🌷

 40. Sikke en skøn præmie!
  HVis jeg bliver den heldige vinder, skal gavekortet bruges i Silvan Aarhus. 🙂

 41. Helene Christiansen

  Hold nu op, hvor har du fået gjort det hyggeligt 😀 !!!
  Jeg vil gerne vinde, så vores terrasse kan blive gjort lidt mere børnevenlig, så de også kan være der.. har en på snart et år og en på 4 og kunne godt bruge et gavekort til noget træ, så vi kan få labet lidt havemøbler til dem.. måske også en sandkasse og lidt blomsterkasser til mor 🙂
  Silvan i Horsens !

 42. Hold op hvor ser det hyggeligt ud 🙂
  Min have er ret tom, så den ville jeg friske op med en masse blomster og krukker. Det ville være en perfekt fødselsdagsgave til mig 🙂

 43. Glemte selvfølgelig at skrive hvor jeg ville handle 🙂 Det skulle være i Næstved.

 44. Jeg ville være lykkelig for at kunne bruge gavekortet på at købe terrassebrædder til vores kommende terrasse i Silvan i Fredericia ☘️🌷☀️

 45. If I won , we would love to use the money on making our garden nicer 🙂 and the Silvan we would like to buy things from would be the one in Herlev 🙂

 46. Nøjj, hvor ser det idyllisk ud på jeres nye terasse 🙂 Jeg drømmer om sådan en fin, gammel havebruser, du har på et af billederne. Den ville være perfekt, – sammen med en masse andre dejlige have ting fra Silvan i min kedelige have 😉 Hvis jeg er den heldige vinder af gavekortet, vil jeg straks futte afsted mod den nærmeste Silvan i Skejby ved Århus. Der er ikke langt fra min have i Risskov, og man har vel lov at håbe…..

 47. Silvan Tårnby.
  Min kæreste og jeg flyttede i ny lejlighed i februar 2016 og nu skal vores dejlige store altan gøres forår/sommer klar.
  Vi krydser fingre og håber på lidt lækker hjælp fra Silvan🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻

 48. Dorthe Bille

  Silvan Aalborg er min go to shop når jeg har brug for tin til huset og haven. Min terrasse træner til en kærlig hånd og her vil 1000,- hjælpe gevaldigt

 49. Vildt lækker præmie, jeg ville overraske min søde mor med planter til hendes lille fine altan. Ville være så skønt at overraske hende med det;-) Vil gerne handle i Greve

 50. Mette Smedegaard

  Jeg ville smutte i Silvan i Valby og købe en masse krukker und so weider til vores nye have på Wagnersvej i verdens bedste 2450👌🏼

 51. ruud van kordenoordt

  Silvan Gladsaxe
  Pengene vil blive brugt til at forskønne vor terrasse ved vort sommerhus i Småland

 52. Årh, jeg ville elske at kunne gå i Silvan på Slotsherrensvej (Vanløse/Brønshøj) og shoppe for 1000kr til vores forhave, som trænger frygteligt til en kærlig hånd!

 53. Hvor kunne det være fedt at overraske min kæreste med et gavekort til Silvan, for så ved jeg, at han ville synes at arbejdet i haven, ville blive lidt sjovere…

 54. Silvan Horsens.
  Jeg skal da indrette min egen terrasse – eller kommende terrasse. Lige nu ligger vores have i ruiner, men forhåbentlig får vi lavet en terrasse inden sommeren er omme.

 55. Jeg vil handle i Silvan på den modsatte side af vejen (Aarhus C). Det kunne være fedt at kunne slå sig lidt løs med nye ting til sommeren 🙂

 56. Det må blive Silvan i Herlev. Da vi lige har købt et hus der og flytter ind 1/7. Så der er en masse haveting der skal indkøbes når man går fra lejlighed til hus. 😊 Alt det man skal have…. så Silvan får helt klart besøg af os lige meget hvad men ville være super med lidt ekstra at shoppe haveredskaber for.

 57. Det ville blive Silvan i Næstved, og jeg ville indrette min altan, hvor jeg allerede er lidt i gang med at dyrke grøntsager 🙂

 58. Jeg ville bruge de 1000 kr til at indrette min altan med smukke blomster og en hængekøje 🙂 Silvan i Valby seføli 🙂

 59. Camilla Skovgaard

  Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg tage i Silvan i Roskilde og handle havemøbler eller krukker og blomster til vores nye terrasse som snart står klar til sommeren! ☀️😀

 60. Pia Volder Handt

  Sikke et flot baadhus.
  Jeg kunne godt bruge 1000 kr til krukker og blomster på min terrasse. Jeg bliver altid så glad over farverige blomster, som dufter.
  Jeg handler normalt i Silvan 4600 Køge, for der er alt hvad jeg skal bruge til hus og have.

 61. Jeg er så heldig at jeg har to Silvans i nærheden som jeg nyder at komme i. Så Slagelse eller Holbæk. Og så skulle jeg da helt klart have et par citron eller limetæee med hjem til terrassen.

 62. Mette Larsen

  Vi skal have lagt ny terrasse, så det bliver ikke noget problem at finde noget i Silvan Viborg vi kan få nytte af: møbler, potter, planter osv. 😊

 63. Jeg er netop flyttet i hus i Vanløse, så jeg vil handle i Silvan Vanløse. Jeg har både have, terasse og to altaner at købe ind til. Og da jeg kommer fra en lejlighed mangler jeg alt dertil….

 64. Rikke Larsson

  Min skønne altan kunne godt trænge til blomster! Jeg vil benytte silvan i Valby, da min lejlighed ligger i verdens bedste bydel -2450!

 65. Jeg er også fan af Silvan især i Roskilde ! Servicen er i top og der er altid personale på gulvet. Fantastisk for singlemødre, der bare er nødt til at klare tingene selv😁 Og så er det slaraffenland for en ok handy-DIY-type.

  Anyway, vi er lige flyttet ind i den dejligste lejlighed med terrasse og stor have. Vi kom fra et gæsteværelse, så vi har nærmest ingenting. Har investeret i et to lækre loungestole til junior og undertegnede, men drømmer om et ordentligt udespisebord med stole til vores have, så vi kan invitere familie og venner til grillhygge. Nå ja, ønsker mig også en god grill..🙈

 66. Jeg vil gerne handle i Birkerød.
  Har købt et træhus med en træterrasse, som har potentiale for at blive noget så hyggelig!

 67. Jeg vil gerne handle i Vanløse. Og vi trænger til nogle lækre møbler til altanen

 68. Uh, ville elske at forkæle vores terrasse lidt. Vi er ved at få skiftet tag så der bliver nok ikke liiiige penge til den solvogn, jeg har plapret og drømt om se sidste 5 år, i år heller…
  Kan jo håbe på lidt held her i stedet 😉
  God aften

 69. Silvan Valby er min yndlings, så der vil jeg handle! Min dejlige altan i den gamle del af Sydhavnen trænger til en make-over 🙂 Jeg krydser fingre!

 70. Jeg ville handle i Silvan Valby og købe nyt bord til altanen (som ikke har haft et bord i over et år!) samt en opbevaringsbænk, hvis jeg kan finde en god én. Har lige købt sommerhus, så kunne også godt tænke mig at finde lidt lækre havemøbler mm. dertil!

 71. Karin Lassen

  Silvan Aalborg er helt klart min favorit! Med nyt (gammelt hus) købt i efteråret er der masser af ting vi kan bruge pengene på 😍

 72. Anne Lee Hermansen

  Min mand vil nok bruge den flade tudse i Silvan på Fisketorvet. Og shit dit bådhus er top nice, så giver det mening at jeg har set dig oftere i nabolaget 😜

 73. Jeg er også så heldig at bo i Sydhavnen og jeg elsker det! Vi har en lækker lejlighed men jeg savner noget grønt – eller blåt 🌊 Ved siden af. Hvordan har I fået bådeskuret? Det kunne være at vi kunne gøre jer kunsten efter 😊

 74. Rikke Neipart

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde gavekortet til Silvan Hillerød <3 De er meget flinke og hjælpsome. 🙂 <3

 75. Jacob Neipart

  Vi har desværre ikke Silvan i Lyngby, så må det blive Silvan i Hillerød eller Birkerød. 🙂

 76. Jeg vil blive glad hvis jeg bliver den heldige vinder, så kan jeg købe en farsdagsgave til min far. Jeg vil gerne benytte gavekortet i Silvan Hillerød.

 77. Lajla Madsen

  Hvis jeg vandt, vil jeg købe et vægdrivhus, så mine forsøg på at dyrke mini meloner og mine kiwier især, havde en bedre chance, og det vil jeg købe i Holbæk 🍀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top