May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

25 % rabat på alle solbriller (Celine, Ray-Ban, Marc Jacobs…)

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks: 

16f840e1-d0a2-4ba2-ae5d-d81806f039de

Truckeren er tilbage 😉

Et mini-tip til jer der der vil passe på jeres smukke øjne, i den bragende, BAGENDE sol, der kommer i slutningen af ugen! ALLE solbriller HER er på 25 %  rabat t.o.m. onsdag d. 17. maj! 😉 Det blir’ jo 25 grader, sir’ de!!!

HER kan du se mine favorit-mærker; Rayban, Celine, Marc Jacobs (inkl. by) og Ganni. Egentlig havde jeg planer om at rykke på dem her (nr. 9)men kører den ind med de 25 % i stedet, da jeg også gerne vil ha’ råd til en ny badedragt, hvor det ikke ligner at mine bryster er helt forsvundet, I ved (to børn!) 😉

LAD SOLEN SKINNE PÅ OS – HVER DAG!

GOD DAG, VENNER 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Køge
Danmark
Sydhavnsmor

Mit crush på Køge!

Annonce for Strædet Køge Det skæveste, mest charmerende hus. Min udvoksning var slem, mine spidser var brændt helt af efter tre uger i Malaysia, og derfor

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top