25 % rabat på alle solbriller (Celine, Ray-Ban, Marc Jacobs…)

Indeholder reklamelinks i form af affiliatelinks: 

16f840e1-d0a2-4ba2-ae5d-d81806f039de

Truckeren er tilbage 😉

Et mini-tip til jer der der vil passe på jeres smukke øjne, i den bragende, BAGENDE sol, der kommer i slutningen af ugen! ALLE solbriller HER er på 25 %  rabat t.o.m. onsdag d. 17. maj! 😉 Det blir’ jo 25 grader, sir’ de!!!

HER kan du se mine favorit-mærker; Rayban, Celine, Marc Jacobs (inkl. by) og Ganni. Egentlig havde jeg planer om at rykke på dem her (nr. 9)men kører den ind med de 25 % i stedet, da jeg også gerne vil ha’ råd til en ny badedragt, hvor det ikke ligner at mine bryster er helt forsvundet, I ved (to børn!) 😉

LAD SOLEN SKINNE PÅ OS – HVER DAG!

GOD DAG, VENNER 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *