May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det tog mig kun 10 minutter at blive handywoman ;-) – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af GROHE

dddc0e68-a101-4d02-9c34-d9294f096cc5

Normalt er det min mand der står for gør-det-selv afdelingen i Sydhavnshytten, for jeg er født med arme på ryggen og aner ikke hvordan man hamrer et søm i væggen, groft sagt. Men fordi vi netop har erhvervet os en skide smart sensor, GROHE Sense, som sikrer os mod vandskader fra fx køkken, bad, og kælder, var jeg nødt til at kaste mig ud i handymands-projektet og installere den lille boks HELT selv. Jeg var lidt nervøs for at jeg ville ødelægge den inden den var koblet til, men det gik som smurt, og var simpelthen så nem at installere, at selv den mest teknisk udfordrede (mig!) kunne klare det uden nogen form for problemer, på under 10 minutter! På de ti minutter følte jeg mig så skarp i teknik at jeg overvejede at tage en ny uddannelse – som håndværker, det er alligevel så svært at få et akademiker job i dag 😉

img_2359

img_2360

img_2361

img_2364

img_2366

Grunden til at vi har valgt at installere det spritnye produkt, GROHE Sense, er fordi jeg før har været udsat for oversvømmelse. Det er bare ikke sjovt at komme hjem med vand i hele huse, eller lejligheden til en oversvømmelse. Det kan ske, og er du gal det kan ødelægge meget, på meget kort tid. JEG (!) har installeret vores nye sensor i Sofus bette værelse, hvor vi også har vaskemaskinen stående (stakkels knægt tænker I, og joow, sådan er det altså bare at være 2’er, når ens forældre ikke er mere loadede end vi er). Her har vi nemlig haft nogle uheldige episoder tidligere, med lidt rigelige mængder vand fossende ud på gulvet. Selvom ungerne er vilde med tanken om deres eget vandland, foretrækker vi nu alligevel at køre til Valby eller Vesterbro for at komme i svømmehallen 😉 Den lille runde sensor registrerer med det samme en evt. lækage og sender mig en meddelelse, i form af en bippende lyd, og en alarm på min telefon via appen GROHE ONDUS hvis uheldet er ude (igen). Det har jeg ærligt talt mega optur over, for det koster altså dyrt at skifte gulv, og miste sager, som kan være uerstattelige selvom det blot er ting. Nogle ting kan ikke erstattes. Og tanken om mere ombygning i Sydhavnshytten gi’r mig grå hår 😉 Jeg ønsker mig også en sensor til vores kælder og køkken, hvor det dælme også ville være ærgerligt at stå i vand til fødderne. Jeg har forsøgt at tage nogle billeder af, hvor nemt det er at installere den lille bandit, men herinde kan du også se en kort, prof video af mit stolte projekt 😉

Del på Facebook

2 kommentarer til “Det tog mig kun 10 minutter at blive handywoman ;-) – sydhavnsmor.dk”

  1. Hej jag skulle vilja ha typ alla dina recept.! Så himla gott å perfekt. Kan man köpa en recept bok av deg? ❤️

    1. Hej Linda, Hvor bliver jeg bare glad for sådan en sød besked – tak <3 Jeg har faktisk planer om at udgive en bog, men jeg er ikke nået så langt endnu. Så hold øje her på bloggen – og følg med, der ligger allerede et hav af nemme – få ingredienser opskrifter uden mel og sukker herinde: https://sydhavnsmor.dk/opskrifter/ og jeg deler næsten hver uge en ny opskrift der 🙂 God dag!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top