May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Choko-nut barer af 4 ingredienser (mel-og sukkerfri) – sydhavnsmor.dk

 

f578f60b-a33e-466e-ad34-ec044385aa87

Jeg sjussede mig per øjemål frem til disse RØØØW lækre chokolade-peanutbutterbarer, som smager segnende godt! Sofus på to, stod i køkkenet sammen med mig, og han åd alle resterne fra skålen, imens han sagde “Mer’, mer’, moar”. De er VIRKELIG nemme at lave, og kræver ikke andet end ingredienserne – du skal ikke bruge nogle maskiner, andet end en mikroovn, eller et komfur til at smelte din chokolade.

Det skal du bruge til 9 barer:

Bunden:

1 dl usaltet (vigtigt!) peanutbutter

1/4 dl + 2 tsk Yacon Sirup (eller anden Sirup)

1/2 dl. kokosmel

Chokoladetopping:

50 g. ( sukkerfri) chokolade

1/2 dl usaltet peanutbutter

2bbb62f4-971a-4e87-8c43-4b8f688b8875

Sådan gør du:

Bunden:

Bland peanutbutter med sirup og kokosmel. Put fyldet i en fryseegnet form (ca. 15×15 cm). Gør massen glat ved at bruge en dejskraber.

Topping: 

Smelt chokoladen i et vandbad eller i mikroen. Bland med peanutbutter, til massen er helt glat. Fordel herefter massen over bunden, selvom det er svært at lade være med at køre den straight i svælger med det samme 😉

Brug igen dejskraberen til at gøre massen glat. Sæt nu på frys i 45-60 minutter. Herefter skærer du 9 barer ud af massen, og de er klar til at indtages. De er rimelig chewy og og fudgy – bare for at smide et par american vibes ind 😉

Indeholder affiliatelinks 

 

 

 

Del på Facebook

7 kommentarer til “Choko-nut barer af 4 ingredienser (mel-og sukkerfri) – sydhavnsmor.dk”

    1. I helsekostbutikker (mange har, men måske ikke alle). Jeg har linket til et sted der har hvis du trykker på ‘usaltet peanutbutter’ 🙂

  1. Nu er jeg ret nu i at lave sunde ting ? så når du siger kokosmel, er det så det der revet kokos eller? Måske et dumt spørgsmål ?

    1. Kokosmel er revet kokos ja 😉 det hedder kokosmel det der er det mest normale 🙂

  2. Hej 🙂
    Jeg faldt over disse lækre peanutbites og vil blot spørge om de kan opbevares på køl når de er færdige? Og hvis… hvor længe antager du de kan det? Vil lave dem i dag og mine børnebørn kommer på mandag – om 2 dage
    På forhånd tak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top