Oh my GOSH – op til 70 % (og en perfekt foundation til 60kr) – Sydhavnsmor.dk

Indeholder sponsorerede links i form af affiliatelinks 

img_2178

Jeg er ikke møj gla’ ve’ tykke farvecremer der skiller ved halsen, og bruger altid selv en let foundation. Længe har jeg brugt denne, men i flere år har jeg brugt denne CC creme fra GOSH. Den er dækkende på en helt naturlig måde, og cremen er så tynd at den hverken klumper eller sætter sig i kager. Det er selvfølglig altid en god ide at peele ansigtet først. Her vil jeg anbefale at man enten laver sin egen billige scrub som fx denne, og er man mere til den lette løsning, synes jeg denne her er vildt god!

Jeg faldt netop over et VILDT tilbud på mange af GOSH produkter, og sørme om min GOSH-foundation favorit ikke også var iblandt de gode tilbud. Jo! 🙂 Normalt koster den 130 bananer, men lige nu er den her nedsat til sølle 60 kr. Så jeg har købt nogle stykker, da jeg bruger den dagligt om foråret og sommeren fordi den indeholder solfaktor og hverken indeholder parfume eller parabener! Jeg bruger selv farven sand (03).

Samtidigt så jeg også at de solgte denne her, meeeega fede farve paillet (som er helt MAC-festlig i farverne), som jeg før har købt i Magadunse på Kongens Nytorv til 150 kroner. Nu er den også sat ned til 60 kroner, og som Pudderdåserne så pænt også siger, er den virkelig suveræn og holder perfekt med en primer under.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *