HALLA!!! Vild nyhed: SKAM transformeres til teater! – Sydhavnsmor.dk

skam

Better late than never, med de vilde nyheder, I know: Min gamle chef, Jon Stephensen fra Aveny Teatret, hvor jeg har arbejdet i otte år, har anskaffet sig rettighederne til SKAM, som det eneste teater i hele verden! Han ved at vi SKAM-fans allerede er begyndt at få alvorlige abstinenser ved tanken om, at vi snart ikke får mere af de norske Oslojenter- og gutter.

Jon har sgu altid været cool, men det her…!!! Hold kæft hvor jeg glæder mig til at sidde på første række, når alle fire sæsoner bliver udført på de skrå brædder! 

15. september er der premiere på Frederiksberg Allé 102, når “Skam 1 – Eva” opføres, og d 6. april 2018 er der premiere på “SKAM 2 – Noora + William”. Jon har også sikret sig rettighederne til 3. og 4. sæson, men disse premieredatoer er endnu ikke officielle. Jeg skal nok sørge for at opdatere jer, når jeg hører pips! 😉 Og hvis I (sikkert) er ude før mig, så gi’ lige et pip den anden vej, ik? 

Skal I med? Så kan I booke billetter til forestillinger her (premieren er allerede totalt udsolgt!).

Jeg kan ikke vente! Hvem skal spille Eva, Noora, William, og ikke mindst min favorit Even? Se det her, hvor I også kan læse mere om det hele. Ammen, det blir’ vildt! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *