May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Rige børn har det bedst – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret af Paw Sko

4d8ed653-23d4-471e-963a-729af266e810

Jeg f****** elsker Sydhavnen – dens grønne områder, legepladserne, menneskene i bydelen – ALT! I weekenden var vi ude for at nyde solen og foråret i lokalområdet, og samtidigt forsøge at slide lidt på ungernes nye, populære fodtøj. Vi nappede en af de lokale legepladser, som altid hitter, og jeg blev, som jeg altid gør, overrasket over hvor mega (over)modige, og motoriske sådan nogle baryler er 🙂

Jeg vil ikke påstå, at børn af økonomisk rige forældre har det bedre end andre børn 😉 Nix, det er ikke noget jeg hverken vil påstå, eller tror. Men jeg tror på, at børn der er rige på oplevelser, fysisk aktivitet, og har plads og mulighed for at bevæge sig, har det bedst. For det kan jeg se med mine bette blå øjne, når jeg er sammen med eget avl, og de 22 børn jeg passer på, i den daginstitution jeg pt. arbejder i. Som I måske fik læst om i gårdagens indlæg, går jeg spekulerer på, om mine børn, Martin og jeg, vil få en nemmere hverdag, hvis vi flytter ud af byen, og kommer nærmere egen natur – fx med egen have. For vi har ikke råd til at blive i byen og score egen have, desværre. Ku’ ellers dælme være lækkert med en villa i Sydhavnen 🙂 Børn har nemlig et helt naturligt behov for bevægelse, og efter at have besøgt Paw Sko i Lyngby, fandt jeg ud af, hvor hamrende vigtigt det er, at børn har ordentligt fodtøj på, når de er i gang med at slå os forældre ihjel med deres vilde energi 😉

d83afb53-cbbe-4cff-aca0-d2a2bfd686cc

4dd2c1e9-1c19-49f8-9dbb-f49109940d35

For når fodtøjet er for stort eller for småt, hindrer det ungerne i at bevæge sig frit omkring i legen, og det kan i værste fald give helbredsproblemer på længere sigt, at de pisker rundt i den forkerte størrelse sko. Jeg har faktisk selv nogle temmelig freaky fødder, hvor mine tæer krummer ret meget. Jeg vil ikke blame mine søde forældre, der (af ren kærlighed) har tvunget mine små plader ned i nogle meget andede (fodformede) sko, som barn. Det er muligvis mutter-hers egen skyld, da jeg i min spæde ungdom hellere iførte mig for små arve-cowboystøvler, og alt for høje (og set i bagspejlet: utroligt grimme) plateau-sko. Børn har bløøøøde og fleksible fødder, og muskler og led er ikke så stive som på os voksne. Derfor mærker de ikke ubehaget ved en forkert størrelse, som vi voksne gør, og kan derfor nemt få krummede tæer, eller slid på fusserne, hvis skoen er for stor og de skal bruge en masse dum energi på at holde skoen fast. Jep, jeg er blevet klog på de små plader 😉 Efter at jeg var på besøg her, er jeg slet ikke i tvivl om, at vi fremover vil handle sko til barylerne, i den fysiske butik. Hvilket også liiiige giver mig anledning til at afsløre vinderen af af min konkurrence, hvor en mega heldig læser vinder et gavekort på 1000 kroner til en af de 18 Paw Sko butikker landet over. Tjek Paw Sko’s katalog ud HER 🙂 Den heldige banan er Charlotte fra Aalborg, som skriver at hun vil hive sin datter og to børnebørn med i Paw Sko, i Aalborg Storcenter. KÆMPE TILLYKKE! Jeg sender dig en mail 🙂

a6fb0ed7-8608-4458-b430-f4cb9001e0b0

8e14492f-eedb-4a6d-9f95-5cc40d40b33e

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top