May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Youngblood på 60 % (dét vildt!) – sydhavnsmor.dk

Her får I et lille aftenskriv fra Sydhavnen, for jeg har sgu lige opdaget, at Youngblood, som er skaberen af min favoritfoundation har hele 60 % på netop den jeg bruger, og en masse andet lige HER. 

Det var bare dét – sov godt, når I når der til 🙂

youngblood

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Youngblood på 60 % (dét vildt!) – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Yihaaaa: 20 % på Karmameju!

Jeg er ret vild med at pleje min (tørre) hud, filtrede hår og slaskede krop, med naturlige produkter. Så er der til gengæld andre ting

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top