May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Youngblood på 60 % (dét vildt!) – sydhavnsmor.dk

Her får I et lille aftenskriv fra Sydhavnen, for jeg har sgu lige opdaget, at Youngblood, som er skaberen af min favoritfoundation har hele 60 % på netop den jeg bruger, og en masse andet lige HER. 

Det var bare dét – sov godt, når I når der til 🙂

youngblood

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Youngblood på 60 % (dét vildt!) – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Fra bymødre til forstadsfruer

 Line og Louise er gode veninder, tilbage fra pædagogstudiet. De er også familiemødre til hver deres to piger. Sammen med deres børn og mænd har

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top