Blondine på spray – Sydhavnsmor.dk

Det er helt sikkert old news for flere af jer, lissom’ at det ikke er blondinen Vilde, men seje Sana, der er hovedpersonen i SKAM 4 (den sku’ nævnes 😉 ).

img_1817

For ikke længe siden var jeg til frisør for at blonderes en smule, så jeg var klar til SOMMER! Jeg fik fikset garnet i balayage stil, så jeg ikke behøver at rende til frisøren hver sjette uge og farve min gråmalerede udgroning. Alligevel er jeg nu blevet kende mere blonde-hungrende og har derfor, per anbefaling fra min veninde, Sidsel, købt en spray som blonderer håret i etaper, så det ser helt naturligt ud. For selvom jeg har haft lidt (hemmelige) våde drømme om at være en vaskeægte klorinmarineret dulle, så bliver jeg det bare aldrig. Igen. Jeg er (kedeligt nok) über natürlich nu, og sådan lever jeg livet bedst og nemmest. Derfor passer den der spray mig ganske glimrende, selvom den sikkert er proppet med kemikalier der skriger efter at smadre mit hår. Jeg kan godt lide øko-naturlige-helse produkter, men jeg kan også godt lide at lege blond, og de to ting tror jeg bare ikke hænger helt sammen, så derfor slækker jeg lige på undertegnedes krav her, og kører blondine-stilen all in anyways. Det jeg er kæmpe fan af ved denne spray er at den blot skal sprayes i leverhakkeren, i håndklædetørt hår, og at man med det samme kan se et resultat, og at resultatet er permanent. Den grålige Tulip-farve transformeres til en lidt mere beachy-farve lige med det vuns. Sprayen tager bedst fast, og bleger mere, hvis du føntørrer håret, eller glatter det med det samme. Og så sprayer du bare løs – over nogle dage – til du er så Cameron Diaz-blond, som du ønsker! Og det er gudskelov ikke sådan noget med at der er blonde klatter rundt omkring i parykken. Det ser virkelig naturligt ud, promise! 🙂

Den spray som Sidsel anbefalede mig, og som jeg sprayer løs af (for tredje aften i træk – og som er yderst drøj i brug!) hedder Sheer Blonde, fra John Frieda og kostede mig 130 kroner i Matas. Og den dur – OG nix, jeg får ikke en krone for at anbefale jer den. Jeg tipper skam bare, som jeg altid gør, ligesom her og her (lange vippe-tips), fordi jeg er oppe og ringe over resultatet! 🙂 Så hvis du lissom’ mig, ikke gider klorinmarinere hele skallen, men bare gerne vil se lidt surfer-girl agtig ud, så er det her vejen frem 😉

Hvis nogen ligger inde med et killer-tip til en selvbruner, der ikke får en til at ligne en gulerod eller wannabe-cubaner, så kom frem med det, tak 🙂 G O D  W E E K E N D!!! Og husk btw, at du lige her, kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til sko, sandaler, sneaks – whatever. Jeg trækker vinderen på tirsdag! 🙂

 

Kommentarer (11)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *