May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Blondine på spray – sydhavnsmor.dk

Det er helt sikkert old news for flere af jer, lissom’ at det ikke er blondinen Vilde, men seje Sana, der er hovedpersonen i SKAM 4 (den sku’ nævnes 😉 ).

img_1817

For ikke længe siden var jeg til frisør for at blonderes en smule, så jeg var klar til SOMMER! Jeg fik fikset garnet i balayage stil, så jeg ikke behøver at rende til frisøren hver sjette uge og farve min gråmalerede udgroning. Alligevel er jeg nu blevet kende mere blonde-hungrende og har derfor, per anbefaling fra min veninde, Sidsel, købt en spray som blonderer håret i etaper, så det ser helt naturligt ud. For selvom jeg har haft lidt (hemmelige) våde drømme om at være en vaskeægte klorinmarineret dulle, så bliver jeg det bare aldrig. Igen. Jeg er (kedeligt nok) über natürlich nu, og sådan lever jeg livet bedst og nemmest. Derfor passer den der spray mig ganske glimrende, selvom den sikkert er proppet med kemikalier der skriger efter at smadre mit hår. Jeg kan godt lide øko-naturlige-helse produkter, men jeg kan også godt lide at lege blond, og de to ting tror jeg bare ikke hænger helt sammen, så derfor slækker jeg lige på undertegnedes krav her, og kører blondine-stilen all in anyways. Det jeg er kæmpe fan af ved denne spray er at den blot skal sprayes i leverhakkeren, i håndklædetørt hår, og at man med det samme kan se et resultat, og at resultatet er permanent. Den grålige Tulip-farve transformeres til en lidt mere beachy-farve lige med det vuns. Sprayen tager bedst fast, og bleger mere, hvis du føntørrer håret, eller glatter det med det samme. Og så sprayer du bare løs – over nogle dage – til du er så Cameron Diaz-blond, som du ønsker! Og det er gudskelov ikke sådan noget med at der er blonde klatter rundt omkring i parykken. Det ser virkelig naturligt ud, promise! 🙂

Den spray som Sidsel anbefalede mig, og som jeg sprayer løs af (for tredje aften i træk – og som er yderst drøj i brug!) hedder Sheer Blonde, fra John Frieda og kostede mig 130 kroner i Matas. Og den dur – OG nix, jeg får ikke en krone for at anbefale jer den. Jeg tipper skam bare, som jeg altid gør, ligesom her og her (lange vippe-tips), fordi jeg er oppe og ringe over resultatet! 🙂 Så hvis du lissom’ mig, ikke gider klorinmarinere hele skallen, men bare gerne vil se lidt surfer-girl agtig ud, så er det her vejen frem 😉

Hvis nogen ligger inde med et killer-tip til en selvbruner, der ikke får en til at ligne en gulerod eller wannabe-cubaner, så kom frem med det, tak 🙂 G O D  W E E K E N D!!! Og husk btw, at du lige her, kan deltage i konkurrencen om et gavekort på 1000 kroner til sko, sandaler, sneaks – whatever. Jeg trækker vinderen på tirsdag! 🙂

 

Del på Facebook

11 kommentarer til “Blondine på spray – sydhavnsmor.dk”

 1. Birgit Christensen

  Yeps, har kendt den i en del år, er bare perfekt, og gør det så lige ekstra godt ved at købe shampoo i samme mærke.

 2. Ohh, take care 😉 Jeg brugte præcis dèn hårspray i et par år og smadrede totalt mit hår. Det var lige så langt som dit og stod ikke til at redde. Jeg blev klippet kort og farvet mørk, – frisøren “skældte mig ud”! Så brug det begrænset, – bare en lille advarsel 😉

  1. Nå for Søren, det er selvfølgelig ikk så godt. Jeg er da klar over at den slags ikke er sundt for håret, men havde læst mig til – og blevet anbefalet den af min veninde som har brugt den længe, at den er god. Hvordan blev dit hår ødelagt? Håret har jo bedst at at være naturligt, og det har jeg også haft i 6 år men synes sgu min leverhakker er pænt kedelig at se på efterhånden…:)

 3. Hej igen 🙂
  Det skal jo siges, at jeg brugte det gennem et par år, – hver gang den mørke udvoksning blev synlig, fik den lige et par sprøjt og en tur med føntørren.
  Til sidst blev det ubeskriveligt blå/grønt i farven med lidt orange på toppen og knækkede for et godt ord 🙁
  Jeg har lige googlet lidt på afblegning og denne spray og kan se at andre også har været uheldige.
  Men altså brug det sparsomt, så går det nok 🙂

 4. Nuskin har lavet en fantastisk selvbruner der ikke gør en orange og virkelig giver naturlig farve 😄😄

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top