May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 par ægte bloggersko ;-) – sydhavnsmor.dk

SELVFØLGELIG var mit rååååå pinlige, dårlige far-humor indlæg i går blot en aprilsnar. Den havde de fleste nok regnet ud, før der blev klikket. På en eller anden måde fik jeg bare lyst til at være MEGA overdrevent plat. 1. april længe leve, for plat humor, tak! 🙂

Er der noget der hedder ‘blogger-sko’? Det ved (og håber) jeg sgu ikke, men her er i hvert fald 10 par sko/sandaler/trainers…, jeg har fundet, som jeg synes at have set på diverse SoMe-platforme, i det spæde forår! Få stilen (billigt), venner 😉

Selv er jeg nok ikke den ‘typiske blogger’, for jeg poster hverken ooft-billeder (som jeg først fandt ud af hvad betød i går: Outfit Of The Day, vist nok?), eller er særligt smart klædt med de nyeste ‘styles’. Jeg er altid lidt bagud (både hvad angår humor og stil), og kan aller bedst lide mine jeans til bredballerne, en tank top med et-eller-andet knaldet ovenpå. Jeg er jo mor for helvede, og sådan én ligner jeg 😉 Gråt hår, bløde deller- og dobbelthage. Men derfor kan man jo godt synes at ‘blogger-sko’ er smarte, ik? 😉

Jeg ønsker mig nr 3 og nr 7. Ret meget, faktisk. 8 er lige lovlig bling-bling til mig, men jeg er åbenbart også pænt kedelig. Og sort-agtig.

img_1692

1 // 2 // 3 // 4 //

img_1694

6 // 7 // 8 // 9 // 10 

Klip-klapper rundt i affiliatelinks 

Del på Facebook

2 kommentarer til “10 par ægte bloggersko ;-) – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top