May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

25 % på ALT til børn – sandaler, tøj, legetøj mm.

Kuuuukkeluuu… nu er jeg her igen! 😉

Jeg føler næsten jeg snød jer i går, da jeg smed indlægget op med den fede, budgetvenlige læderjakke der blev udsolgt før jeg overhoved havde fået smidt indlægget på fjæsen. Derfor tipper jeg lige igen om en MASSE, heeeelt vilde tilbud her. Og poster det, fløjt fisme med det samme, på ansigtsbogen, så jeg ikke risikerer ballade 😉

img_1712

KAVAT SANDALER

Der er nemlig 25 %ALLE børnesko – inkl. de fine du ser i økologisk skind (yeah!) fra Kavat overfor, børnetøj, legetøj, børneværelsedametøj, herretøj, bolig og indretning, skønhed, elektronik (fx køkkenmaskiner, hvilket jeg blir heeelt varm i kinderne over), hos en af mine dejlige web-venner, nemlig ham der Ellos, der kommer fra Sverige. Jeg er meget, meget glad for ham, og gir’ ham ret tit (alt for mange af) mine penge. Martin, min mand, synes vi har et liiidt for nært forhold… 😉

ALT hos Ellos, er netop nu på 25 % rabattos. Det har jeg faktisk ikke set før, så mig er glaaaaa’ nu. Det er Jan Leo, min bankrådgiver, måske knap så meget…

PS: Jeg har erfaret mig, at rabatten først trækkes, når man (jeg) tjekker ud til betaling… 🙂

High fives og affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Vand i nakken

Jeg har været til mange navngivninger og dåbs fester. Mine egne børn er hverken blevet fejret ved det ene eller andet. Vi fejrer dem hver

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top