UGENS FUND: VERDENS FEDESTE FORÅRSJAKKE TIL 599 KR! – SYDHAVNSMOR.DK

En jakke, jeg har haft i MANGE år – næsten 10 (og den dur´stadig), er min læderjakke! Jeg har den på heeeele foråret, sommeren og efteråret – og den er lige fed år efter år 🙂 Læderjakker går sgu aldrig af mode, tror jeg. De koster til gengæld lidt, hvis det skal være vaskeægte læder, og de penge jeg har betalt for min egen, som er fra Munderingskompagniet er givet godt ud, men vil man også ha’ en lækker jakke – og ikke lige sidder inde med et sparkling Dankort, så synes jeg edderrådme, at denne her jakke, er PISSE fed (sorry mit sprog), men den er jo SÅÅÅÅ rå, mand! 🙂

Og det bedste er, at den kun koster 599 kroner. Ka’ I li’ den?


img_1699JAKKEN FÅS HER

 HER og HER er der masser af andre fede læderjakker, der er til at betale 🙂

Indeholder affiliatelinks 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *