May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

UGENS FUND: VERDENS FEDESTE FORÅRSJAKKE TIL 599 KR! – sydhavnsmor.dk

En jakke, jeg har haft i MANGE år – næsten 10 (og den dur´stadig), er min læderjakke! Jeg har den på heeeele foråret, sommeren og efteråret – og den er lige fed år efter år 🙂 Læderjakker går sgu aldrig af mode, tror jeg. De koster til gengæld lidt, hvis det skal være vaskeægte læder, og de penge jeg har betalt for min egen, som er fra Munderingskompagniet er givet godt ud, men vil man også ha’ en lækker jakke – og ikke lige sidder inde med et sparkling Dankort, så synes jeg edderrådme, at denne her jakke, er PISSE fed (sorry mit sprog), men den er jo SÅÅÅÅ rå, mand! 🙂

Og det bedste er, at den kun koster 599 kroner. Ka’ I li’ den?


img_1699JAKKEN FÅS HER

 HER og HER er der masser af andre fede læderjakker, der er til at betale 🙂

Indeholder affiliatelinks 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Varm voksenflyverdragt

Jeg har længe drømt om én, men har ikke fået taget mig sammen til at få en før nu. Siden jeg delte dette indlæg for mere

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top