May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tjen penge når du (alligevel) handler online – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

bbae2210-1731-46c1-a2f1-153acc513bfa

Dét her styrer altså! Det er ikke bare mutter der skal have slæbt nogle web-glæder hjem til (Sydhavns)hytten – nogle gange fortjener de små bæster også noget nyt 🙂 Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, får Uma der netop er blevet 5 år, lov til at bestemme hvilket tøj hun ifører sin yderst aktive krop. Ikke fordi jeg synes hun har bedre smag end undertegnede, men fordi jeg selv kan huske hvor mega fedt det var, at mine forældre også lod mig bestemme netop dét. Forældre bestemmer – men sgu’tte ikke ALT, vel? Når hun nu synes nuttede dyr, Elsa og glimmersko hitter sygt meget, gider jeg ikke tage en udødelig kamp om at jeg hellere vil have hun udelukkende kaster sig ned i Soft Gallery og MarMar . Jeg har alligevel ikke råd til at opdatere hendes garderobe på et sådant plan, at hun ligner den mest tjekkede Sydhavnsunge i hendes Vesterbro-institution. Fred være med det. Hun er LYKKELIG for hendes paillet-hjerte bluser og Frost-leggings. Og at der både er striber, tern, dyr og pangfarver på – samme dag, det gør vel bare livet en tand mere festligt? 😉

Lige hér er vi gået på kompromis. Og har fundet nogle fine ting fra forskellige webshops der er på Bonusway.dk – et vildt fedt koncept, hvor man selv tjener penge på at shoppe. Man får altså mellem 1-6 % tilbage i kontanter af det man (alligevel) har shoppet for på fx. Lekmer, Ellos, Disneystore, Boozt, Coolshop og mange flere websites, så længe man klikker ind gennem Bonusway.dk. Det er en helt gratis side, som giver penge tilbage, når man handler online. Pengene bliver udbetalt i cool cash, og kan bruges som man vil. Det fungerer faktisk på samme måde, som når vi bloggere- og online magasiner mm. tjener penge på affiliatelinks – her behøver man bare ikke at skrive indlæg/artikler først 😉

Jeg synes at Bonusway.dk samarbejder med vildt mange fede shops, som fx Asos, Zalando, Booking.com, Expedia, Hotels.com (så er man et heldigt svin og planlægger ferie, kan man altså også få penge retur for at købe igennem dem…). Det gir’ rigtig god mening for én som mig, der alligevel shopper en del online, pga. tidsmangel, at vælge Bonusway.dk, når børnegarderoben, min egen, feriebestillingen osv. skal opdateres- og bestilles. Man kan faktisk få en ret god besparelse ved at bestille sine rejser igennem Bonusway.dk, som jeg helt sikkert (taget min flade pengepung taget i betragtning) synes er dét værd! Det kræver jo ikke mere end at man opretter sig og gør købet gennem deres side 🙂 Tjek sitet ud HER, hvis du også synes det lyder fedt. Det er som sagt helt gratis at oprette sig, og gør du det gennem mit link, får du en velkomstbonus på 40 kroner 🙂

30c798c4-a696-4afc-8c85-7f98f78bc9c8

Ungernes sommergarderobe trænger til en overhaling, og her er nogle af de lækre sager jeg har fundet på Boozt (sammen med den tøj-kræsne pre-teenager):

img_1626

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top