May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Spar 40 % på din dyreste vare + fri fragt hos Ellos i dag! :-) – sydhavnsmor.dk

img_0474

Et lille tip til alle jer (andre) Ellos-fans. Ellos gir’ nemlig t.o.m. i dag 40 % på din dyreste vare + fri fragt, hvis du køber for over 500 kr, da de har lanceret et nyt fedt design, og derfor fejrer det! Det er knagme et tilbud der vil noget. Så vil du også have fat i det populære ryatæppe (billedet over), ryauldtæppet (billedet nedenunder), en fed sengegavl, hørsengetøj eller andre (store) møbler – så klik ind HER (i dag) 🙂

taeppe

img_0461

Ha’ en lækker onsdag, venner!

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top