May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det er Ret Nemt at tjene penge på at være online – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

416b23c7-22d8-4c4c-a276-d04857da450c

Jeg bliver dagligt spurgt hvordan jeg tjener penge på at blogge. Det har jeg skrevet om her. Men faktisk behøver du slet ikke at have en masse følgere på en hjemmeside for at tjene gysser online. I dag tipper jeg nemlig om et gratis site, som ham vi kender bedst som Dyne-Larsen står bag. Sitet hedder Eovendo, har eksisteret i 5 år, og har 260.000 brugere (inklusiv mig ;)). Man får penge for alt hvad man gør på portalen – udnytter tilbud, såvel som når man deltager i konkurrencer. Man opnår altså rabatter og kan samtidigt spare penge på de webshops, som man bruger til dagligt. De har en lang række af de mest populære i Danmark. Selv er jeg jo ivrig shopper (når Jan Leo, min bankrådgiver tillader det 😉 ), på både bolig – og kluns-sites som Stylepit, Ellos, Bubbleroom mf. og eller bruger jeg næsten aaaaaalle mine penge på MAD. Nogen spiser for at leve – jeg lever helt sikkert for at spise 😉 Alle nævnte sider, plus fx Retnemt.dk, Sundtakeaway, Hungry.dk, Early Bird, Skagenfood og mange fler’, er nogle af de sider hvor Eovendo sprøjter penge ind på din konto, hvis du shopper hos dem.

Jeg skal være ærlig og sige, at første gang jeg hørte om Eovendo, som efterhånden er et lille års tid siden nu, var jeg en smule skeptisk. Men jeg fandt hurtigt ud af, at der ikke var nogen grund til at være det. Flere af mine venner havde fortalt mig om konceptet, og tjente måske en halv tudse om måneden, uden at være helt vildt aktive. Så er man alligevel den online type, så kan man altså nemt tjene lidt gode lommepenge på at svare på spørgeskemaer, se reklamer og benytte de gode tilbud. Du kan læse endnu mere om mit frække torsdags-tip HER – og tilmelde dig samme sted, hvis du vil  prøve om det også er noget for dig 🙂

Nu er jeg jo et madøre, og kan rigtigt godt lide god mad, der er nemt og hurtigt at lave. Vi bruger rigtigt mange penge på mad – læs om mit lille vegetariske spareksperiment her og her (som ikke var igang da vi fik leveret kasserne på billedet) – og tidligere har vi fået leveret måltidskasser i lange perioder. Dét vil jeg rigtig gerne igen, da jeg for nyligt har spist hos venner der får måltidskasser fra Ret Nemt, der leveres direkte til døren. Så får man nemlig lige sparket lidt ny inspiration, gode råvarer og opskrifter til ugens retter over dørmåtten, og behøver ikke selv at fumle med kogebøgerne, eller ende med en masse madspild, da kasserne altid indeholder præcist det man har brug for til aftenmåltidet. Jeg lægger meget vægt på at den mad jeg og min familie kværner til dagligt er sund og økologisk – og det ved jeg at maden fra Ret Nemt er. Så er der plads til masser af kage og rødvin i weekenden 😉 Så at man hos Eovendo får 20% på de første to leverancer , synes jeg er et mega hit – som jeg helt klart selv skal gøre brug af! Jeg tror nemlig både at Xtra Nem – og RetSund kassen er noget for os! Selvom min mand nok ville foretrække Ret Eksotisk, da han jo er halvt tuneser og nærmest holder sig i live ved hjælp af Harissa, som er en møg stærk chilipasta! 😉

cea12d56-511d-44fa-9f3e-608a38812b01

90ac0eb1-1fa8-47a3-b736-28a1fe148911

Du  kan altså tilmelde dig Eovendo – helt gratis og uforpligtende, hvis du synes det lyder eeeexciting, og kender du til Ret Nemts måltidskasser så sig mig lige, hvilken der er din favorit, taaaark 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top