ÆGGELATTE (LCHF) – der får mokkahaderen til at elske kaffe – Sydhavnsmor.dk

DEN HER kop kaffe vil ALLE elske – nok selv den gravide der væmmes ved kaffelugten 😉 Jeg er GIGA fan. I har måske allerede smagt mine super nemme og sunde mokkamuffins? Hvis ikke – så gør det! 😉 Jeg lavede æggelatten (der er LCHF) som et forsøg til Martin – som jeg deler børn, ægteskab og adresse med – den anden dag, og han slugte den på under 10 sekunder. Føj den er lækker! Og så er den proteinrig, mættende, sød og lidt luksus-agtig. Man kan fx slupre den som aftensnack i stedet for noget sødt, eller som en slags sundere dessert. Eller som en del af sin morgenmad. Og det tar’ ca. 20 sekunder mere, end at lave en sort kaffe, så der er ingen undskyldninger for dovenlars-typen heller 😉

e64560de-c820-4f3c-97e7-b54c9eb310bc

Det skal du bruge til 1 kop: 

1 spsk usødet kakaopulver 

1 æg

1 spsk kokosolie 

1 tsk Yacon Sirup, Sukrin gold eller andet der søder

en stærk kop VARM kaffe (250 ml. kogende vand, plus kaffepulver)

Sådan gør du:

Smid alle ingredienser – minus varmt vand og kaffe, i en blender og blend. Derefter tilsætter du din kaffe og blender videre – hælder over i et krus/kop og bæller. Selv tak, venner 😉

Er dyppet i affiliatelinks 

 

Kommentarer (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *