May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lækkert lys med unikke og sjove lamper – sydhavnsmor.dk

Jeg er forelsket! I de her lamper. Særligt globussen og bog-lampen, som giver et vanvittigt hyggeligt lys. Globussen kan stå ved siden af bar-rullebordet (jeg drømmer om ét), bogen på hylden, ved siden af alle (rejse)bøgerne. Cinema-boxen – og ballonlampen er fin på ungernes værelse. Lamper kan man aldrig få for mange af! 🙂

img_0332

GLOBUS 

img_1253

BOG-LAMPE 

img_1252

BALLON-LAMPE

cinemalightbox

CINEMA LIGHTBOX

 

Det lyser med affiliatelinks 

Del på Facebook

1 kommentar til “Lækkert lys med unikke og sjove lamper – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top