May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kød – og glutenfri hverdagsmad på budget (60 kroner for 4 mennesker) – sydhavnsmor.dk

Dette super hurtige og sunde aftenmåltid ryger ofte på disken – og i skrutten herhjemme, og er samtidig oplagt at dele her i starten af mit lille projekt 🙂 Det tager 20 minutter at bikse retten sammen og både ungerne og vi elsker det. Linsepasta’en med spinat/tomat-ricottacreme smager monster lækkert og kan laves for 60 kroner. Og så er den melfri. Jeg har desværre ikke opstøvet øko-ricotta til nu, så dén er ikke økologisk, hvilket er mega buhhh, men de øvrige ingredienser er.

img_1983

Det skal du bruge: 

1 pakke linsepasta (lavet af 100 % linser). Jeg køber mine i Super Brugsen. 

400 g frossen spinat 

1 bæger ricotta

1 dåse flåede tomater

1 løg og evt. 1-2 fed hvidløg

Lidt salt + peber og evt. revet parmasanost og frisk basilikum til toppen. 

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 200 C.

Vend ricottaen på hovedet, ud af bægeret, og smid i et lille ildfast fad og bag i ca. 20 minutter, til den er brunlig på toppen.

Kog noget vand i din el-kedel, og hæld over den frosne spinat. Kog pastaen som anført på pakken, imens du steger dine finthakkede løg og hvidløg på en pande med lidt olie. Herefter hældes de flåede tomater i panden, og den optøede spinat (det tager som regel ikke mere mere end 5-10 minutter før den er optøet). Til sidst vendes ricottaen i tomat-saucen og der krydres med salt og peber efter smag. 

Hæld spinat/tomat/ricottacremen over din linsepasta og KVÆRN 🙂

Læs også

Hvor meget sparer man som vegetar? 

10 veje til en billigere og nemmere hverdag med økologi

og

10 sunde og økologiske aftenmåltider til under en 20’er per mand 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

LCHF: Ostekurv til tacos

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top