May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min sydhavnshytte er fotograferet til et boligmagasin – sydhavnsmor.dk

32ba122a-c770-40b1-8932-f50db38831d4

Børge-Bænken kan scores her, Jørgen-stolene i eg, kan nappes her. Billedet er taget af May-selv 😉 

I januar var Katrine Kaul og fotograf Dianna Nilsson på besøg hjemme hos os. De skulle nemlig knipse nogle billeder til et dansk magasin. Aldrig har jeg brugt så mange timer på at gøre rent og rydde op, som weekenden optil. Vi havde netop fået ordnet vores vægge af malerfirmaet Marianne og Far, som du kan se her. Jeg er slet ikke den huslige type, så jeg svedte tran den weekend, og vi måtte få ungerne passet hos mine forældre, for at hytten ikke var smurt ind i grød, når Katrine og Dianna dukkede op om morgenen. Jeg er edderspændt på at se resultatet, og har fået lov til at se nogle af billederne og er du gal, jeg bor pænt 😉 Og hvem havde forestillet sig, at mit hjem skulle på tryk?! Jeg skal nok lige gi’ et praj, når artiklen udkommer. Herunder kan I se en hurtig knipser af de to dejlige damer der styler og fotograferer mine personlige ejendele, såsom fiskeboller (man er vel halvt nordmand), i mit soveværelse. Ovenover ses en del af vores spisekøkken, som desværre ikke længere har de mega pæne stole – og bænk stående. Men en dag, når der kommer penge i sydhavnsbøssen, skal de gen-gafles, for de klæder hytten uhyggeligt godt 😉

a3d4cf94-c7ea-4181-8a5c-313cead2eac3

Hvis du vil læse om 5 planter du bør have i dit soveværelse, for at sove bedre, kan du gøre det her 🙂

Møs fra May

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top