May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Skandinavisk design på budget – sydhavnsmor.dk

Jeg gider ikke at bruge 20.000 kroner på en sofa, når man kan få en pæn én til en fjerdedel! Og jeg har sgu’tte heller ikke råd til at fyre alle mine penge af på et sidde – eller opbevaringsmøbel, når nu jeg også gerne vil andet i mit liv end at glo på pænt interiør. SELVOM jeg også går op i dét. Derfor kribler det altid i mine små pøllefingre, når jeg hører om lækkert, budgetvenligt design, som bl.a. det her. Og DET HER:

img_1211

img_1213

img_1212

IKEA lancerer nemlig til april deres nye STOCKHOLM-kollektion, som blandt 47 produkter indebærer det FINESTE skab (2999 kr), flotteste og romantiske lænestol af siv (1199 kr) og et fint, fint sofabord (1199 kr). Skabet vil være dødpænt i min stue! Hvem vil låne mig 3000 kroner? 😉 Og der er god plads til opbevaring af alle vores (uspillede) spil, eller til et badeværelse – der er større end vores, til håndklæder osv. Eller til tøj på et børneværelse.

Desuden er jeg faldet pladask for nedenstående ting. Hvis du forresten shopper for mere end 900 kr HER, får du 300 kroner i rabat + fri fragt. Jeg drømmer både om…

sofa

Rosa sofa (2499 kr) – findes også i mørkegrøn 

lampe

Væglampe (1299 kr) – findes også i hvid

sofabord

Sofabord med stålben og marmor-look (999 kr)

skab

Skab (4399 kr) – findes også i sort og gråt

taeppe

Ryatæppe i uld (2499 kr) 140 x 200 – findes også i 170 x 240 

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top