May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sunde cookies af TO ingredienser (vegansk, glutenfri, sukkerfri) – sydhavnsmor.dk

Når vi kommer hjem om eftermiddagen og vi endnu ikke har lavet mad, er det rart at have en hurtig, sund snack at smide i ungerne, så de ikke går sukkerkolde og bliver i dårligt humør. Det samme gælder mamma 😉 Så disse supernemme og sunde cookies der kun indeholder banan og (glutenfri – hvis du undgår dét) havregryn, er hamrende populære på undertegnedes adresse. Vi kyler dem, en masse, i skrutten, flere hverdage i ugen. Hvis de skal bobbes lidt ekstra op, anbefaler jeg i den grad, at man smækker en spsk peanutbutter, eller noget hakket mørk chokolade i – det er dælme også lækkert!

cookie

Det skal du bruge (foruden 20 minutter af din tid) til 13-14 cookies: 

3 mellemstore, modne bananer

3 dl (glutenfri) finvalsede havregryn – du kan også bruge de grove, jeg er bare mest til de fine 🙂

Sådan gør du:

Tænd ovnen på 175 C (almindelige grader).

Mos bananenerne med en gaffel og hæld havregrynene i. Bland godt rundt med en gaffel og fordel 12-14 klatter på noget bagepapir, på en bageplade. Mos dem lidt flade med en ske. Stil dem i den varme ovn. Lad dem stå i 15-17 minutter. Tag dem ud, læg på en rist og lad dem køle af. 

Hver cookie indeholder 45-50 kcal.

Find også opskriften på mine mel – og sukkerfrie fastelavnsboller med remonce HER

img_1102

Og mine super nemme crunchy peanutbutter cookies HER

cookiespeanut-e1460019730501

Alle mine øvrige (mel og sukkerfrie) opskrifter kan nappes HER 🙂

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sunde cookies af TO ingredienser (vegansk, glutenfri, sukkerfri) – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top