May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ansigtsmaling uden kemi – Sydhavnsmor.dk

ansigtsmaling

Jeg har to børn – og de er ellevilde i denne weekend, fordi det er fastelavn og de må være udklædt HELE dagen, og være SMURT ind i farvelade! Så blir’ det Peter Undelynme’ ikke bedre, hvis du spørger kødklumperne!

Fastelavnsfesten i børnehaven og vuggestuen er forbi, og Uma var udklædt som en sommerfugl – Sofus som sørøver. Jeg havde ellers håbet at jeg kunne have overtalt en af ungerne til at være dranker, bare for at vade lidt rundt i fordommene om os Sydhavnere, inde på Vesterbro, hvor ungerne dagligt, i de fleste af dagens lyse timer, betræder jorden. Men de var viljestærke og jeg blev nedstemt! Den nye generation bekæmper nemlig fordommene 😉 Så i stedet har jeg selv taget rollen på mig, og åbnet en flaske vin imens Sydhavnsfar er på job, og måske jeg drikker én mere. Bare fordi det er fastelavn 😉

Dårlige jokes til side – jeg ville egentlig bare, med min pædagogiske og anti-kreative side, berette om hvilken ansigtsmaling der holder – og som ikke indeholder alt muligt bras, de små kryb ikke har godt af.

Jeg har cyklet ret meget rundt i diverse Københavnerhoods siden jeg avlede, for at finde noget maling som jeg med god samvittighed kunne smøre i fjæset på mine efterkommere. Og jeg må råde jer til ikke at gøre mig ikke kunsten efter, og i stedet klikke noget hjem fra india-nettet, som HOLDER – på både den ene og den anden måde; er kemikaliefrit og ikke er tværet af så snart ungen har kløet sig i panden.

Jeg er ofte lidt sent ude – og det er jeg sådan set også lige nu, hvis I skal bruge det i morgen til fastelavn – men ligesom julen varer lige til påske, varer fastelavn hele året – hver dag er klæd ud dag! Og nu da vi har adopteret den amerikanske tradition Halloween, som fejres i oktober, kan vi jo lige så godt være ude i god tid 😉

Det koster lidt knaster, at købe en god og holdbar ansigtsmaling, men det er virkelig pengene værd i stedet for at smide skejsere efter noget billigt lård fra Føtteren eller lignende, som du må trykke så hårdt mod huden, at dine børn ikke kan blive til andet end ulykkes-ofre, fordi du ender med at prikke hul i huden 😉 Men husk, at uanset hvilken farve du køber er det ikke sundt for ungerne at være indsmurt i ansigtsmaling dag ud og dag ind, så det er sgu ikke så smart at være en tiger dagligt i institutionen – selvom det er sejt 😉

Det her bruger de (efter sigende) i daginstitutionerne, og i Sydhavnen 😉 :

Grimas

Grimas er en mindre hollandsk virksomhed som producerer make-up til både professionel og hobby brug.

Der er strenge forordninger vedrørende make-up der er produceret i Europa. De danske myndigheder går selv et skridt videre og har formuleret ekstra sikkerhedskrav for børn. Alle produkter fra Grimas der bruges til og af børn er i Danmark tildelt A-mærket og overholder de strengeste krav.

Hvis I vil anbefale nogle andre mærker, så fyr endelig løs! Hvad skal jeres unger være til fastelavn? Møs og god weekend, venner! 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Må man farve børns hår?

Tror I ikke jeg lige havde forfattet det længste indlæg med anekdoter fra min farverige, vilde ungdom, hvor jeg både begav mig ud i grønt

Læs mere »
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Klar til stranden

Bikini, Håndklæde, Strandstol, Solbriller, Taske, Tunika, Sandal, Pladespiller SÅ skal vi sgu bade, folkens! Solbade, om ikke andet. Det er sommer i DK og jeg er vild

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 37 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, guider til DIY’s og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen