May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De her 9 (mel – og sukkerfrie) opskrifter er mine favoritter – sydhavnsmor.dk

Nettet er über vild med mine grønne proteinboller, der kun indeholder 60 kcal stykket. De er virkelig også gode, men faktisk ligger de ikke på min top 9, over mine egne favoritter, når det gælder de opskrifter jeg har smidt ud i cyberspace.

9opskrifter

DE HER 9 opskrifter er jeg helt særligt vild med (alle er mel – og sukkerfrie) :

Bløde, søde fødselsdagsboller 

foedselsdagsboller

Verdens bedste franskbrød med sprød skorpe

franskbroed

Den lækreste græskartærte

graeskartaerte

Drømmekage

 droemmekage

Guldkarameller

guldkarameller

 

Marcipanbrød

marcipan

Sprød og proteinrig toast – broccolitoasten hitter også sygt!

toast

 

Vanvittig lækker citronmåne 

citronmaane

Proteinrige cookiedough kugler på fem minutter

cookie

Og der er mange fler’ jeg æææælsker – ja VIRKELIG ææææælsker – fx mine mælkesnitter, protein brownien, de vilde mokkamuffins og mine scones!

Find alle mine mel – og sukkerfrie opskrifter HER!

10kager

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top