May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Voksenflyverdragt – sydhavnsmor.dk

Efter at jeg i oktober smed denne voksenflyverdragt op, har jeg fået enormt mange forespørgseler på, hvor den stadig kan findes. Derfor skrev jeg til Baum und Pherdgarten og forhørte mig (fordi jeg ærgrede mig gevaldigt over jeg ikke selv fik nakket den), og de svarede at Bahne forhandler den rundt i landet og at butikken “Ringdal og Regitze” i Roskilde også forhandler den.

I min ivrige søgen faldt jeg også over nedenstående flyverdragt til voksne (se her) – og sig mig lige, hvis du har spottet Baum’s et sted i København, for så piler jeg straks afsted og overtrækker 😉

img_0991

 

 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Voksenflyverdragt – sydhavnsmor.dk”

  1. Kender du Druds coveralls?
    Den er også ret fed og knap så dyr. Jeg tror der kommer flere fede ting fra derfra☺

  2. Jeg vil bare lige oplyse om, at den flyverdragt som er på billedet er fra Tolsing.
    http://www.tolsing.com og der er lige nu nogle med 40% rabat på webshoppen.
    Jeg har lavet denne flyverdragt i 4 år og ja den kommer igen næste vinter igen i nye farver 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top