May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Københavns bedste bowls – sydhavnsmor.dk

1e2bb26f-a846-4e8f-8793-5ddddb987732

KODEN I SKAL BRUGE FOR AT FÅ 50 KR I RABAT PÅ JERES FØRSTE ORDRE, NÅR I KØBER TAKEAWAY MED LEVERING TIL JERES DØR, HOS WOLT ER “SYDHAVNSMOR” 🙂 Hos Wolt kan I nemlig bl.a. få mad leveret til døren fra California Kitchen, som er et af mine totale favoritsteder i København. Endelig en service, der serverer god og sund mad fra alle de gode spisesteder i byen! YAY! 🙂

California Kitchen er navnet på Nørrebrogade 12’s nye populære spisested (og nu også Vesterbrogade). Her spiste jeg for nyligt sammen med min veninde – som jeg tidligere på året var på Møn med (læs min guide HER), og endnu senere på året løb DET HER løb med – og jeg var ved at skide i bukserne af ren begejstring. Jeg bestilte en mexi-bowl fyldt med bønnemos, guacamole, krydret kylling, quinoa og en masse andre lækre krydderier og sager. Min veninde kastede en San Diego bowle i hovedet, som også indeholdt djævelsk gode ingredienser (dog lidt færre proteiner end undertegnedes). De kostede hver især henholdvis 95 og 75 billige bananer, for de store – og super sunde bowls, som mættede godt.

7c86d31e-7364-443b-bb5b-a391751e8cda

Til dessert kørte vi begge en chokolademousse ned, som var lavet af avocado, toppet med en for vild kokoscreme. Den smagte møg-godt, og jeg skal helt sikkert prøve, at lave en lignende selv snart (og så ryger opskriften jo nok ud i offentligheden 😉 ). Min veninde og jeg bællede et par danskvand, mens de fleste andre gæster åbnede svælget for diverse kombucha’er (kolde grønne te-drikke, der efter sigende er skide sunde). Jeg har allerede sat en ny dato for en late-night dinner på mit nye favoritsted i byen, hvor man savler, mættes og top-hygger i de fine og lyse Cali-vibes lokaler, under indendørs træer, i den bagende (kunstige) sol! Det er et oplagt sted at daffe hen hvis du ikke tåler gluten, laktose – eller er vegatar/veganer, for her er udvalget stort og varieret! Jeg er fan af California Kitchen, som er ægte Vest-kyst inspireret, og som også har real Americans som ejere. PRØV det, og spis og drik dig mæt i al det gode, friske mad, drikke og dessert for max 150 kroner per mand!

Læs også

Glutenfri guide til København 

Glutenfri guide til København #2

Guide: 48 timer i København

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Rejser
Sydhavnsmor

Vil du med?

  Om MEGET få dage siger jeg adjø til South Harbour, og daffer til det græske, for at slappe den, på en virkelig blød sandstrand,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top