Tip: Et must-have i mit køkken – Sydhavnsmor.dk

Jeg vil bare lige tippe om denne her koldpressede SMAGSNEUTRALE kokosolie-SPRAY, som står plantet i mit køkken og som bruges dagligt, når jeg bager (fx mandelvafler, falafel-vafler mm). Den er dødsmart, og doserer nemt de passende mængder, som kokosolie i glas somme tider kan have svært ved.

Jeg bruger den når jeg laver wokretter, pandekager – og vafler i mit jern, hvilket næsten lød helt frækt 😉 og til en masse, masse andet mad og bagning. Jeg synes det er et godt sprøjtende alternativ (jeg bliver ved 😉 ), til smør, for jer der ikke indtager animalske produkter. Og sådan set også for os der (stadig) gør 🙂 Jeg er i hvert fald big time fan, og har netop købt en tre-pak mere, til trods for at kokosolie-sprayen er meget drøj i brug, og derfor ikke behøves at skiftes ud så ofte. Men vi er jo nogen der ælter og æder ret tit, you know 😉

Du kan selv score sådan en fætter til den nette sum af 39 bobs lige HER (jeg har desvære ikke selv stødt på den ude i de ‘rigtige’ butikker – har du?) 🙂

img_0769

Er sprøjtet til med affiliatelinks 

Kommentarer (2)

  • Det lyder da helt genialt! For kokosolie i glas er lidt bøvlede, især med konsistensen synes jeg. Men jeg elsker en ristet grovtoast med lidt kokosolie smurt på (den med smag) , og så pålægschokolade på! Absolut ikke sundt, men det smager mums.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *