May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Kulturel på budget: Ting jeg elsker at lave, som ikke er dyrt – sydhavnsmor.dk

hardrock3

Jeg har ofte måtte takke nej til kulturelle begivenheder, fordi min pung var udsultet. Men det er absolut ikke alle kulturelle ting der koster (mange) penge. Jeg har herunder flirtet med diverse sites, og fundet frem til flere kulturelle oplevelser, som du kan blive en del af, selvom du har et stramt budget. Kultur gir livsglæde – så se at rub nummi, og kom afsted 😉

Køb et årskort til Teater GROB for 500 kroner/350 kroner hvis du er under 30 år. Teater GROB er et mega populært og ret hipt teater på Nørrebro, som laver noget af det bedste teater du kan opstøve i København. Årskortet giver afgang til alle årets forestillinger, så her er der ingen undskyldning for ikke at sluge lidt teaterblod!

Biografklub Danmark giver alle mulighed for at se 7 – eller 10 (populære) film i løbet af året, til halv pris – i hele landet. Jeg har selv overført penge til klubbens konto, og har for nyligt været i Dagmar og se den rørende og humoristiske film “Min far Toni Erdmann”, som jeg virkelig må anbefale alle at se!

denne app kan du finde rocker-billig take-away, helt ned til 20 kroner. Du skal selv hente maden (og kan således føle dig en kende kulturel, imens du evt. kværner den på spisestedet 😉 ).

HER kan du læse min guide til flere budget-venlige steder i København, nogle er endda helt gratis (fx Tårnet på Christiansborg, hvor du har den fineste udsigt over hele byen).

Om lidt, i februar, er der Copenhagen Dining Week, hvor en masse topnice Københavner-restauranter inviterer på min. tre-retters til 215 kroner + gebyr inkl. boblende vand. Jeg har deltaget de sidste mange år, og er helt særligt happy about Cofocos franske Les Trois Cochons, som er min yndlingsrestaurant.

For 349 kroner kan du få fri adgang til massevis af sær-arrangementer, rum-oplevelser og biografture i Planetariet – børn koster en hundredemand mindre, og kan virkelig også få mange gode og anderledes oplevelser i Tycho Brahes Planetarium!

HER kan du ALTID få 1/3 af prisen skåret af på restaurant-besøg, hvis du køber ‘spisebillet’ samme dag! Earlybird samarbejder fx både med Fuego, Bøf & Ost og Provins, som alle er gode spistesteder (ifølge mig).

Muligheden for at stikke af HT, er da også særligt attraktiv somme tider 😉 HER tipper jeg om en spa-ferie på budget! 

MED BØRN:

Et årskort til Pandaklubben giver dig fri adgang til Planetariet, Randers Regnskov, Kattegatcentret, Knuthenborg Safari Park, København ZOO, Odense ZOO, Ree Park og Safari, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg ZOO, AQUA Akvarium og Dyrepark og Den Blå Planet. Kortet gælder for børn til og med 15 år og koster 250 kroner. Så der er sgu hurtigt sparet en del penge, hvis du bare skal besøge to af ovenstående attraktioner på et år. Jeg håber også snart der kommer et voksen-Pandaklubkort 😉

Hvis du elsker at biffe den, så kan du hver tirsdag gøre det gratis med dit avl i Valby Kino. Læs mere om det HER 🙂

Flere gange årligt arrangerer Operaen gratis foyer-koncerter for de små. Jeg har været der et par gange med mine unger, og set fx Klods Hans, og det er VIRKELIG gode oplevelser, for både de små – og os store!

Smid endelig en bemærkning, hvis du har nogle gode tips, eller kender til de fede steder, som vi andre også bør kende, tak 🙂

Og den dér dessert jeg kværner på billedet, den var GO’! Og kan skaffes på Hard Rock (læs HER)! Anbefaling, anbefaling, anbefaling!

 

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top