May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sov bedre med disse 5 planter i dit soveværelse – sydhavnsmor.dk

Nu har jeg rundt regnet ikke sovet i ca. fem år, men det er mit eget valg – jeg fik børn 😉 Alligevel kan man vel godt prøve, at få det bedste ud af de få timer man så rent faktisk får lov til at ligge (sovende) i sin seng, og jeg har lade mig fortælle, at disse fem planter skulle gøre noget virkelig godt for vores (manglende) søvn. Herunder kan du læse hvilke planter det er jeg referer til og hvad dælen det er, at det gør, som er så møg-fedt!

aloe-vera

Aloe Veraplanten er fantastisk til at producere sund ilt. Den trives godt i varm luft, som der ofte er i (et lummert) soveværelset – og samtidigt renser den luften, så du får boblet bedre igennem.

 

lavendel

Lavendel skulle hjælpe mod angst, rastløshed, depression og søvnløshed. MIRAKEL?

 

jasmin

Jasmin har i virkelig mange år været brugt til at helbrede forskellige lidelser, og fx også til at afhjælpe angst – og ja, søvnproblemer! TOP!

 

english

English Ivy (Vendbed) gør det lettere at ånde i soveværelset og renser samtidigt også luften.

 

snake-plant

Snake plant (Sansevieria) producerer ilt, fjerner kuldioxid og skaber bedre luft rundt sig.
Planten skulle efter sigende også kunne lindre hovedpine og højt blodtryk. Ammen altså…

 

Jeg er begejstret! Så nu vil jeg snarest muligt skrubbe ud og finde ovenstående planter, og få mast dem ind i vores lille sovekammer.

God dag – og sov godt senere 🙂

 

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top