Københavns vildeste (glutenfri) bageri – Sydhavnsmor.dk

Jeg elsker alle bydele i København for hver deres charme, men det er svært at overbevise mig om at der er federe steder end Sydhavnen 😉 Alligevel må jeg indrømme at vi her (i den gamle del af Kongens Enghave) mangler et godt bageri – og jeg misunder i særdeleshed Nørrebro for at have Københavns måske lækreste bageri, der vælter både Emmerys og Lagkagehuset af pinden, hvis du spørger mig.

img_0606

Billedet er hapset fra Feelgood Bakerys Instagram under samme navn 

Jeg plaprer selvfølgelig om Feelgood Bakery på Prinsesse Charlottes Gade 41 på Nørrebro. Et glutenfrit bageri der startede som en netbutik, hvor de solgte mel – og kageblandinger uden gluten. Senere åbnede de det lækreste bageri, som jeg seriøst rå-savler over bare ved tanken, hvor de sælger alle deres lækre brød og kager – og glutenfri blandinger så man selv nemt kan bage alverdens lækkerier uden at få bøvl med mavsen, hvis man er allergiker.

Læs mere om microbageriet her, der har åbent onsdag – fredag kl. 12-17.30!

God savler – og aften 🙂

Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *