May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Københavns vildeste (glutenfri) bageri – sydhavnsmor.dk

Jeg elsker alle bydele i København for hver deres charme, men det er svært at overbevise mig om at der er federe steder end Sydhavnen 😉 Alligevel må jeg indrømme at vi her (i den gamle del af Kongens Enghave) mangler et godt bageri – og jeg misunder i særdeleshed Nørrebro for at have Københavns måske lækreste bageri, der vælter både Emmerys og Lagkagehuset af pinden, hvis du spørger mig.

img_0606

Billedet er hapset fra Feelgood Bakerys Instagram under samme navn 

Jeg plaprer selvfølgelig om Feelgood Bakery på Prinsesse Charlottes Gade 41 på Nørrebro. Et glutenfrit bageri der startede som en netbutik, hvor de solgte mel – og kageblandinger uden gluten. Senere åbnede de det lækreste bageri, som jeg seriøst rå-savler over bare ved tanken, hvor de sælger alle deres lækre brød og kager – og glutenfri blandinger så man selv nemt kan bage alverdens lækkerier uden at få bøvl med mavsen, hvis man er allergiker.

Læs mere om microbageriet her, der har åbent onsdag – fredag kl. 12-17.30!

God savler – og aften 🙂

Del på Facebook

1 kommentar til “Københavns vildeste (glutenfri) bageri – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top