May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors venindebog: Linn Holm (min søster) – sydhavnsmor.dk

Denne person er det tætteste man kommer på at være mig, uden at være mig, hvis man ser bort fra mine børn 😉 Måske har du også læst de øvrige 10 venindebøger, hvor Sys Bjerre, Szhirley, Maria Gerhardt, Johanne Schmidt-Nielsen, min mormor Gudrun Holm, Mathilde Norholt, Mia Jexen, Sofie Elkjær-Jensen, Marie Jedig og Sophie Bremer afslører nogle personlige facts 😉

img_0448

Jeg har været en fræksak og spurgt min sjove, søde, pæne, dejlige, talentfulde, alt-muligt-positivt (og somme tider røvirriterende 😉 ) lillesøster, Linn, om hun ikke ville smide nogle svar efter mine venindebogs-spørgsmål. Hun ligger jo på top-listen på min telefon, og ikke mindst i virkeligheden 😉 Nogle siger vi minder meget om hinanden (og ligner – så bliver jeg stolt!), andre siger vi er så hamrende forskellige, at det er svært at tro på vi har samme forældre… 😉 Men det har vi (siger de!!!). Her er hun:

Navn: Linn Holm

Kælenavn: Linski, Pinski, Pinn

Stjernetegn: Vædder

Bor: Vesterbro, København

Uddannelse/job: Uddannet Cand.polit og arbejder som daglig leder i Lydens Hus, et udviklingsmiljø for vækstpotentielle virksomheder inden for lyd og musik på Vesterbro i København. Derudover spiller jeg guitar og synger i bandet The Bowdashes.

Hvor kender jeg May fra: May er min søster, så jeg har kendt May siden den dag jeg blev født. Vi har været meget tætte næsten lige siden, men særligt efter vi begge kom i teenageårene og aldersforskellen begyndte at få mindre betydning. May har en uendelig stor betydning for, hvor jeg er i mit liv og ikke mindst for hvem jeg er som person. Hun har altid været en kæmpe støtte og vi har kunne bruge hinanden til det meste. Jeg føler mig meget priviligeret over at have og altid at have haft hende i mit liv.

 

Hobbyer: Jeg elsker at læse bøger og jeg gør en dyd ud af at læse minimum en bog hver måned. Det er stadig ikke meget, men det er bedre end at blive alt for forfalden til at bingewatche dårligt tv eller serier.

Værste uvane: Jeg har en uvane med at tænke lidt for meget over tingene, hvilket ofte kan resultere i enten ubeslutsomhed eller stor ærgrelse og irritation, hvis tingene alligevel ikke udarter sig, som forventet.

Hvad kan du bedst lide ved dig selv: Jeg har en ret stor drivkraft. Hvis jeg gerne vil have det til at ske, så får jeg det gerne til at ske. Jeg giver sgu ikke så let op.
Og så ser jeg generelt ret positivt på tilværelsen, så der skal heldigvis lidt mere til at slå mig sådan rigtig ud og det er sgu vigtigt.

Her har jeg boet i mit liv: Jeg er født og opvokset i hus med have, høns og kaniner i Hvidovre. Senere flyttede vi i lejlighed i Fiolstræde i KBH K og de sidste knap 10 år har jeg boet på Vesterbro. Senest er jeg flyttet ind i min egen andel på Westend.

 

Yndlingsskuespiller: Sean Penn. Jeg er også ret vild med Sidse Babett. Hun lader til at være meget sympatisk, virkelig sjov og så er hun en god skuespiller. Hende gad jeg godt at feste med.

Yndlingsserie: Twin Peaks og Stranger Things står højt på listen.

 

Yndlingsbog: Der er uendeligt mange gode bøger, jeg kan ikke vælge en. Men Patti Smiths “Just Kids” vil jeg anbefale til de fleste. Og hvis man alligevel er i gang, så synes jeg også man skal læse “Girl in a band” af Sonic Youth’s Kim Gordon, som er lidt i samme genre. Tove Ditlevsen har også skrevet fantastiske selvbiografier.

Yndlings årstid: Sommer! Altid sommer. Jeg behøver og ønsker ikke andre årstider. Jeg overvejer stadig at flytte til varmere breddegrader. Jeg egner mig bedre til at være steder, hvor der naturligt vokser palmer.

 

Jeg vil gerne møde denne person: Nick Cave. Han er genial og sej på alle tænkelige måder. Jeg vil også gerne hænge ud med Warren Ellis i samme ombæring.

Fremtidsdrøm: Jeg drømmer om at beskæftige mig med ting, der virker livsbekræftende for mig og som jeg samtidig ville kunne tage med mig rundt i verden. Jeg vil f.eks. gerne kunne arbejde et par måneder her og der hver vinter.

Her vil jeg gerne bo: Jeg drømmer om et kæmpe luksushus på Malibu Beach. Men mindre kan også gøre det. Der er faktisk ret mange steder, jeg gerne vil bo, men lige nu har jeg ingen intentioner om at skille mig af med min lejlighed på Vesterbro, så her bliver jeg indtil den dag, jeg skulle få råd til noget, der kan slå den. Og vi danskere er så priviligerede med vores velfærdssystem, hygge og lykkelige folk, at jeg højst sandsynligt vil komme til at savne Danmark meget hurtigt igen, hvis jeg flyttede længere væk. Men midlertidige ophold i udlandet bliver jeg aldrig træt af.

Min drømmerejse: Maldiverne ser så sindssygt lækkert ud, men er lige åndssvagt dyrt hver gang jeg tjekker priserne ud. Jeg vil også gerne opleve Syd- og Mellemamerika. I det hele taget er jeg klar på at rejse hen næsten hvor som helst og hvis du spørger om jeg skal med, så svarer jeg højst sandsynligt ja.

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top