May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Når det regner med halv pris – sydhavnsmor.dk

img_0395

Jeg kan ikke komme uden om, at jeg elsker gule regnjakker (fordi gul minder mig om sommer, glæde og sol!) og da jeg så at denne fine regnponcho var sat ned til det halve, blev jeg glad! Så den er trukket pænt ned i kurven for 450 (gule) bananer. Den er fra Ilse Jacobsen, og selvom jeg længe har drømt om en gul én fra Rains er det nu blevet denne fine én 🙂

Den findes i otte andre flotte farver, som I kan se her. Så nu kan du i hvert fald regne med at se mig iført en gul regnponcho, i de Københavnske gader! 🙂

 

Følgende er jeg også lidt lun på:

img_0396

 

img_0398

 

img_0397

Indeholder affiliatelinks

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top